Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Appetitt

Merke
Sortering
24 produkter i Appetitt
Kjøp Appetitt hundefôr, hundemat, kattemat, valpefôr på nett i Norge

Appetitt - hundefôr, kattemat og valpefôr

Appetitt er et norskprodusert merke med hundefôr, kattemat og valpefôr. Det produseres i Norge og består nesten utelukkende av norske ingredienser. Bare krill og ris kommer fra andre steder enn Norge, men disse to ingrediensene holder samme høye kvalitetsnivå. Appetitt hundefôr kjøper du på nett i Norge og kan velge mellom typer som dekker alle livsfaser og behov hos hunder. Appetitt kattemat kjøper du også på nett i Norge, og får et fokusert utvalg med de viktigste kostholdsområdene for katten din. Appetitt valpefôr er stappfullt med de viktige ingrediensene valpen trenger i starten av livet. Også Appetitt valpefôr kjøper du på nett i Norge fra Dyrekassen.

Les mer

Appetitt tørrfôr

Appetitt tørrfôr får du som følgende typer fôr

 • Appetitt til valp
 • Appetitt til hund
 • Appetitt til kattunge
 • Appetitt til katt

Appetitt hundefôr

Med sitt rikholdige utvalg dekker Appetitt hundefôr alle livsfaser og behov. Dette er noe av hundefôret du får fra Appetitt.

 • Appetitt for skinnende pels og sunn hud
 • Appetitt for store raser
 • Appetitt for middels stor rase
 • Appetitt for liten rase
 • Appetitt for sensitiv mage
 • Appetitt for høy energi
 • Appetitt for seniorhund

Som du ser dekker Appetitt hundemat det du trenger. Når du i tillegg vet at råvarene nesten utelukkende er norske, det produseres i Norge og er kortreist - da har du et hundefôr som passer perfekt for alle som er kvalitetsbevisst. Krill og ris er faktisk de eneste ingrediensene som ikke er norske. Appetitt hundefôr bruker krill fordi det er skyhøye mengder sunt innhold i det. En fin erstatning for mer tradisjonelle proteinkilder.

Kjøpe Appetitt hundemat på nett i Norge

For å kjøpe Appetitt hundemat på nett i Norge trenger du ikke å lete lengre. Du får det hos Dyrekassen, og du får det levert helt hjem på døren. Du kan også ha fast levering fra oss. Da får du Appetitt hundemat levert til faste intervall som du selv velger. Og tjeneste koster ingenting. Heller ikke leveringen koster noe. Enklere blir det ikke å kjøpe Appetitt hundemat på nett i Norge. Du må gjerne sette oss på prøve. Appetitt hundemat kommer i små sekker men også sekker helt opp til 12 kilo. En så tung sekk er slitsomt å bære med seg hjem, og hvis du ikke har bil er det omtrent umulig. Du må i tilfelle spørre om hunden din kan hjelpe deg med å dra den hjem. Derfor anbefaler vi å kjøpe Appetitt hundemat på nett, med levering helt hjem. Det gjør hverdagen enklere og tryggere.

Appetitt kattemat

Appetitt kattemat består av langt færre sekker og typer enn Appetitt hundemat. Katter trenger ikke like mange forskjellige typer fôr. Derfor blir det også veldig enkelt å velge riktig Appetitt kattemat. Dette er de viktigste typene Appetitt kattemat du får hos oss.

 • Appetitt kattemat for sunn pels
 • Appetitt kattemat med fisk
 • Appetitt kattemat med kylling
 • Appetitt kattemat for sterilisert katt
 • Appetitt kattemat til kattunge
 • Appetitt kattemat til seniorkatt

Som du ser dekker dette alle normale behov og livsfaser. Det er ikke vits å gjøre det mer komplisert enn det er. Det liker vi med Appetitt kattemat. Appetitt kattemat kjøper du på nett i Norge hos Dyrekasse. Vi har levering helt hjem til døren din, og du kan til og med sette det på automatisk levering til ønsket intervall. Hvis katten din har lite matlyst kan du bruke smaksforsterker som for eksempel lakseolje. Den mulighet kan også være å blande inn litt våtfôr slik at smaken heves litt og måltidet blir litt mer fristende. Men det er viktig å alltid ha i bakhodet at Appetitt tørrfôr skal være den viktigste delen av kostholdet. Tørrfôret er sunnere fordi det inneholder veldig mye mer næring, og det hjelper i tillegg på tannhelsen. Den andre maten brukes som belønning eller altså som ekstra smak hvis katten spiser lite. Husk også at du må følge anvisning for mengde. Dette står forklart på sekken.

Kjøp Appetitt valpefôr på nett i Norge

For å kjøpe Appetitt valpefôr på nett i Norge må du bare klikke deg inn å riktig produkt hos Dyrekassen og velge hjemlevering. Det er forbausende enkelt. Appetitt valpefôr er sunt og deilig med supert innhold av nesten utelukkende norske råvarer. Appetitt valpefôr er tilpasset starten på livet og de behov valpen har. Du får Appetitt valpefôr i tre typer.

 • Appetitt valpefôr til liten rase
 • Appetitt valpefôr til middels stor rase
 • Appetitt valpefôr til stor rase

Det er litt forskjell i sammensetningen av disse valpefôrene. Pass også på riktig mengde. Det står anvisninger på posen om hvor mye hunden skal ha basert på størrelse.

Appetitt til kattunge

Appetitt Kitten er kattematen du skal gi til kattunger. Den kan faktisk også gis til drektige og diende katter, da sammensetningen passer til dette formålet. Til kattunger skal du gi Appetitt Kitten fram til den er omtrent 1 år.

Appetitt tørrmat

Foreløpig lager Appetitt hundefôr og kattemat som er tørket. De lager ikke våtfôr, men det kan selvsagt endre seg i fremtiden. Da vil du helt sikkert kunne kjøpe det her.

Vis mindre
1 — 24 av 24 produkter
 • Side 1 av 1
Til toppen