Kjøp for over 599 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

All Natural Tyggebein u/fyll 12 cm

Pris: 59,-
5 for 4
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

All Natural Tyggebein u/fyll er en sunn og smakfull opplevelse hvor alle tygg i denne serien er laget av naturlige ingredienser som er bra for hundens tannhelse og bidrar til å redusere plakk og tannstein. Våre tyggepinner er også glutenfrie, kornfrie, og fri for kunstige farger og konserveringsmidler.

All Natural Tyggebein er mentalt stimulering og kan hjelpe hunden din å bekjempe kjedsomhet og stress. 

Våre tyggepinner "All Natural" er laget av 100% tørket og presset råhud! 

  • Alle tyggepinnene produseres av naturlig råskinn av høy kvalitet
  • For hunder som er allergiske har vi en serie med tyggepinner av hjortskinn
  • Håndarbeid, naturtørking, fri for korn og gluten og konserveringsmiddel!
  • Tyggebein skaper en mekanisk rengjøring på overflaten av tennene. Mange studier på hunder viser at råskinnbein har den største effekten for å forebygge tannsykdommer

All Natural Tyggebein u/fyll

Ingredienser: 100% tørket hjorteskinn. 
Analytiske bestandeler: Råprotein: 94,4 %, fett og oljer: 1,4 %, råfiber: 1,0 %, råaske: 1,5 %

Farge og utseende på tyggepinnene kan variere da dette er ett naturlig produkt. 

Visste du at tyggepinner er bra for: 
- Tannhelse: Tyggepinner kan bidra til å redusere oppbyggingen av plakk og tannstein på hundens tenner. Dette kan forbedre hundens tannhelse og redusere risikoen for tannproblemer og dårlig ånde.
- Mental stimulering: Å tygge på en tyggepinne kan gi hunden din en oppgave å fokusere på og kan bidra til å holde den mentalt stimulert og opptatt i en stund.
- Bekjempe kjedsomhet: Hunder kan tygge på ting når de blir kjedelige eller stresset. Tyggepinner kan gi hunden din en trygg og sunn måte å lette kjedsomhet og stress.

Det er viktig å velge riktige tyggepinner for hunden din og å overvåke hunden mens den tygger på dem. Du bør velge en tyggepinne som er riktig størrelse og type for hundens størrelse og tyggeevne, og sjekke ingrediensene for å unngå allergier eller negative reaksjoner. Det er også viktig å kaste tyggepinnen når den blir for liten eller slitt, slik at hunden ikke svelger den eller får den fast i halsen eller tarmen.

Se alle produkter fra All Natural