Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Acana Cat Adult Premium Paté Lamb 85 gr

Pris: 29,-
Pris: 25,-
-15%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse
Velg variant

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Acana Cat Adult Premium Paté Lamb er et næringsrikt våtfôr er laget av lammekjøtt, en utmerket proteinkilde for katter. Fôret er tilsatt en rekke ulike vitaminer og mineraler for å tilby katten et balansert og sunt kosthold. Acana Cat Adult Premium Paté Lamb er et førsteklasses våtfôr for voksne katter , utviklet for å dekke dyrets naturlige ernæringsbehov.

Katter er naturlige kjøttetere, og kroppene deres er vant til å hente de fleste næringsstoffer fra animalske proteiner. Lammekjøtt bidrar til sunn muskelmasse og en aktiv livsstil.

I tillegg til sitt høye næringsinnhold, har Acana Cat Adult Premium Paté Lamb også utsøkt smak som katten vil elske.

Våtfôrets myke og kremaktige konsistens gjør det enkelt for katten å spise og fordøye maten. Risikoen for fordøyelsesproblemer og andre helserelaterte plager reduseres derfor, noe som gjør dette til et utmerket valg for katter med matallergi eller sensitiv mage.

Fôringsveiledning

Gi 2 1⁄2 boks per 3 til 4 kg kroppsvekt per dag Mengden mat katten din trenger avhenger av aktivitet, alder, miljø og rase. Mat i romtemperatur og oppbevar uåpnet krukke i kjøleskapet. Gi alltid katten tilgang til ferskvann.
 

Se alle produkter fra Acana
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Lam 15 %, Lammelever 15 %, Lammelunge 14 %, Oksebeinbuljong 13 %, Kyllingbeinbuljong 13 %, Kyllinglever 5 %, Kylling 5 %, Lammenyre 5 %, Tørket gresskar, Solsikkeolje, Mineraler

Næringsinnhold :

Råprotein 11 %, Fettinnhold 6 %, Råaske 2,0 %, Råfibre 0,1 %, Fuktighet 75 %, Taurin 0,1 %