Hundebur til Tesla

Hundebur til Tesla

Å finne riktig hundebur til Tesla er naturligvis litt mer utfordrende enn hvis vi har en Volvo V90 eller Volkswagen Passat stasjonsvogn. Model S og Model 3 har spesielt litt begrensninger på grunn av formen, men vi har noen forslag som passer. 

Hundebur – Tesla Model S

Bilens utforming gir noen problemer med tanke på størrelse på hundeburet. Model S er ikke alene om det. Hos nær sagt alle merker er det modeller som har skrånende tak og sider som gjør bruk av hundebur vanskelig eller umulig.

Hvilken løsning du kan velge avhenger selvsagt av størrelsen på hunden. Vanlige hundebur til Model S begrenser seg til de små burene, som da igjen passer kun for små hunder. Eller katter. Anbefalte bur til Tesla Model S er og MIMsafe Care2. 

MIMsafe Care 2 Medium – opptil 5 kilo.

MIMsafe Care 2 Large – opptil 9 kilo.

Med setene lagt ned er det mulig å få plass til større bur for hunder 30-50 kilo, men det er ingen som definitivt passer. Vi kan ikke med trygghet anbefale noen modeller til dette.

Se alle våre bilbur

Hundebur – Tesla Model 3

Her vil vi anbefale de samme burene som i Model S. Det er altså heller ikke her noen burløsninger for transport av større hunder, med mindre du legger ned setene.

Hundebur – Tesla Model X

Med Model X står du friere til å velge bur. Dette er tross alt en større bil med helt annen fasong. MIMsafe Care 2 passer definitivt siden det er et setebur. Bilens utforming med bakluken er det viktig her, da Model S og Model 3 skrår så mye at luken ikke kan lukkes med de middels og store burene.

Hundebur – Tesla Model Y

Nok en gang er seteburene en selvfølge. Model Y har ikke helt lengden til å takle alle, og det er mulig at du må legge ned setene. Model Y er lavere og kortere enn Model X, og bakluken kan derfor komme i konflikt med store hundebur.

Spesialtilpasset hundebur til bil

Vi har sett at enkelte velger å få laget et spesialtilpasset hundebur til sin Tesla. Mange av eksemplene vi har sett tar utgangspunkt i at den ene delen av baksetet legges ned. Hundeburet bygges da slik at det går fra bagasjerom og dekker deler av baksetet.

En klar ulempe ved å få et slik tilpasset bur, er at du finner nok ikke et som er kollisjonstestet. De har ikke gått gjennom den strenge prosessen du finner hos blant annet MIMsafe og Herkules 4Pets. Vi vet ikke om de sikrer hverken hund eller passasjerer i et sammenstøt. Derfor kan vi ikke anbefale disse.

Advertisement

FÅ DE BESTE TILBUDENE