Hundefor på nett | Spar penger med abonnement på hundefor

Hundefor på nett | Spar penger med abonnement på hundefor

Hundefôr på nett er akkurat så tilgjengelig og bekymringsløst som du håper på. Med Auto-påfyll fra Dyrekassen.no får du du en enkel og sømløs handleopplevelse, kvalitetsprodukter, veiledning fra spesialister og levering helt hjem på døren. Ikke bare på Coop Mega nede i veien eller noe sånt. Helt hjem på døren hver eneste gang.

Abonnement på hundefôr

Når du kjøper hundefôr fra Dyrekassen.no har du muligheten til å velge Auto-påfyll. Dette er et abonnement med fast levering, men uten noen som helst form for binding og forpliktelser. Du og den firbente kunden vår styrer alt selv. Spør oss gjerne om råd til for eksempel riktig leveringsintervall, men du vil nok oppleve at dette ordner du enkelt på egenhånd. Fordelene er klare, og vi vil alltid foreslå Auto-påfyll for alle kunder som kjøper det samme fôret gjentatte ganger.

Hundefor på nett – slik handler du på abonnement

Hundefor på nett
Hundefor på nett
Hundefor på nett

Hundemat på døren

Vi vet at sekker med hundemat er tungt. Det burde vi jo, siden vi stabler dem på lageret og legger dem i kartonger som sendes ut til kundene hver eneste dag. 12-14 kilo er vanlig. Da snakker vi riktig nok om store sekker, men det er disse mange kjøper. Da får du den beste prisen, og kombinert med abonnement gjennom Auto-påfyll kan du spare enda mer. Merk at det ikke er alle fôr som har rabatt på Auto-påfyll. Kun de hvor vi kan gi det, og som vi ser på som fôr vi vil satse på. Fôr vi vet at kunder og hunder kommer til å elske.

Vi vet også at det er veldig greit å ha full kontroll på hvor mye mat du har til hunden din. At du ikke går tom helt plutselig. Der kommer vår planlegging inn i bildet. Hvis du er usikker på hvor lenge sekken varer, tar du kontakt med oss. Våre eksperter har vært borti det meste før. Hvis du vet hvor lenge den varer, kan du selv legge inn korrekt intervall og få den nye sekken tilsendt i passe tid før du er tom. Og som sagt – du står fritt til å justere og kansellere så mye du måtte ønske underveis. Men vi tror ikke du kommer til å kansellere noe særlig. Auto-påfyll er nemlig en nydelig tjeneste for hund og eier.

Hjelp til å velge riktig hundefôr

Hvis du trenger hjelp kan du kontakte oss. Vi har kunnskapen som sikrer at din hund får fôret som gir god helse og et godt liv.

Les gjerne litt om hvordan du velger riktig hundefôr, så lærer du litt om hva som er bra og dårlig.

Hvis du lurer på intervaller for bestilling av ny sekk – det ordner vi også. Vi har mye erfaring med abonnement på hundefôr og hva som passer med tanke på størrelse.

 

Hundefôr på nett
Hundefôr på nett
Hundefôr på nett
Advertisement

FÅ DE BESTE TILBUDENE