Uansett om du går rundt på to eller fire ben – av og til føles det som om tiden virkelig flyr. Hvis du har lest bloggen vår vet du nemlig at også hunder har tidssans. Katter? De er vi ikke helt sikre på. Men jaggu er vi veldig glad i dem for det. Og så er det jo noe i at tiden flyr når man har det gøy. Vi har det veldig gøy her hos Dyrekassen, noe vi tror at dere merker.

Dyrekassen skal være et sted som gjør hverdagen din med kjæledyr enklere og mer inspirerende. Det vil alltid være målet vårt i alt vi gjør. Nye produkter, nye merker, forbedret nettside – alt dette og mer er del av den jobben. At vi er på vei til å bli en skikkelig god dyrebutikk på nett er virkelig sant.

Med tiden blir vi bare bedre. Ikke som en sekk med kattemat som står åpen – for den blir bare dårlig med tiden. Vi har lært deg at den skal være godt lukket. Hvis vi skal være helt ærlig må vi innrømme at vi elsker litt skryt. Å bli klødd litt bak øret mens noen forteller at vi har vært veldig, veldig flinke. Kundeundersøkelsen fikk oss til å logre av glede. Noen der ute liker oss. Vi har lest alt dere ville fortelle.

Vi tar selvfølgelig ikke ferie. Åpen hele sommeren. Det er en av fordelene med oss. Vi er her alltid når dere trenger det. For dere kunder er det viktigste i vår lille hverdag.

Derfor gjenstår det bare for oss å ønske dere alle en strålende ferietid for både tobeinte og firbeinte.

Hilsen alle oss i Dyrekassen!