Korrekt oppbevaring av dyrefôr er viktig av flere årsaker. Kvaliteten på fôret kan bli dårligere ved feil oppbevaring. Holdbarheten blir kortere. Og du risikerer å rett og slett kaste bort pengene dine. Ikke gjør den feilen. Her får du noen gode tips for oppbevaring av både våt- og tørrfôr.

 

Uåpnet våtfór

  • Tørt, ved romtemperatur
  • Skadet boks bør kastes.
  • Enkelte typer våtfôr kan fryses, men smak kan bli påvirket av dette.

 

Åpnet våtfór

  • Har holdbarhet på 1-2 dager i kjøleskap.
  • Oppbevares enten i noe lufttett eller med tett lokk, i kjøleskap.

 

En liten fórtønne holder tørrfóret friskt og godt.

 

Uåpnet tørrfór

  • Sjekk varighet på posen. Har vanligvis lang holdbarhet.
  • Oppbevares tørt og kjølig.
  • Sjekk at sekken ikke er skadet.

 

Åpnet tørrfór

  • Oppbevares rent, trygt og kjølig.
  • Forsegl originalemballasjen og oppbevar den i lufttett beholder for å opprettholde næringsinnhold og god smak.
  • Hvis posen blir stående lenge, bør du vurdere mindre størrelse ved neste kjøp.

 

Les om vår ordning med auto-påfyll. Ikke et abonnement, men en ordning som gjør fórhverdagen enklere og forutsigbar.

 

Korrekt oppbevaring sikrer at fóret er trygt å spise og holder seg lengre.