Bestille hundefôr på nett er et smart valg. Og hverdagen din handler om å ta fornuftige, smarte valg. Disponere tid og penger riktig for å få kvalitet i retur. Vi har skjønt dette. Derfor skal vi bli din nettbutikk for dyrefôr.

Kvalitet på hundefôr. Riktig type kattemat. Bære tunge sekker. Gå tom for fôr. Er dette noe du vil bekymre deg for? Eller skal du la Dyrekassen.no ta seg av det?

Bestille hundefôr på nett – fordeler

Utvalget er stort. Du kan sjekke innhold hos mange produsenter i løpet av kort tid. All informasjon er lett tilgjengelig.

Du får levert pakken på døren når du handler for over 499,- hos Dyrekassen. Ingen tunge sekker å bære med hjem. Hjemlevering av matvarer for mennesker blir vanligere – prøv det for kjæledyr også.

Butikken er alltid åpen. Vi stenger aldri! Det er jo en selvfølge med en nettbutikk. Dagens samfunn er litt travlere enn før, det er ikke til å komme unna. Åpningstider kan være vanskelig å forholde seg til når du sjonglerer jobb, trening for ungene og besøk til svigermor med den nødvendige handlingen.

Kunnskapen vår er alltid tilgjengelig. Vi kan dette med hundefôr og hunder. Du kan stole på vår ekspertise, og den hjelper deg uansett hva du skal kjøpe og når du kjøper det.

Bestille hundefôr på nett – ulemper

Du får ikke trent rygg og armer på samme måte når du slipper å bære sekken hjem

Du blir dårligere kjent med parkeringsplassen på kjøpesenteret siden du kan være ute på tur mens sekken blir satt igjen ved døren din hjemme

Pris og kvalitet på dyrefôr

Pris og kvalitet henger ofte sammen, men vi passer på at selv våre rimeligste alternativ tilfredsstiller kravene våre. Og de er ikke lave. Du skal bruke pengene på riktig måte. Det gjør du når vi gir deg både kvalitet og kunnskap.

Se hele vårt utvalg av hundefôr.

Økonomi handler ikke bare om den laveste prisen, men også hva du får for pengene. Når vi gjør slutt på bomkjøpene dine vil du se at økonomien i fôrkjøp handler om riktige valg, god helse og godt kosthold.

Tørrfôr eller våtfôr – hva er best

Det primære kostholdet til en hund – og katter – bør være tørrfôr. Det er mye mer næring og mye mer korrekt næring i dette enn våtfôr. Du kan lese mer om innhold i fôr i denne artikkelen.

Problemet med våtfôr er mangel på næring i forhold til mengden væske og porsjoner. Hunden må spise veldig mye for å få i seg det den trenger. Da blir det både dyrt og usunt. Våtfôr kan brukes i tillegg til tørrfôr og gjerne sammen med det. Som du sikkert har merket er våtfôr ofte mer smakfullt. Hunden ser på det som en godbit. La det være nettopp det – en godbit som gir litt ekstra smak på tørrfôret hvis hunden ikke spiser godt nok. Eller en belønning når den har vært flink.

Leker og utstyr til kjæledyr

Vi begrenser oss ikke til dyrefôr. Det er en enormt stor verden der ute med leker og nyttig utstyr til kjæledyrene våre. Å sjekke så mye som mulig av dette, finne ut hva som er trygt og ikke minst hva dyrene faktisk liker og har nytte av – den jobben tar vi. Også her skal du få god produktinfo, og vi skal både alene og sammen med kunder teste mange av varene før de havner i nettbutikken.

Auto-påfyll

Dette er ikke et abonnement på dyrefôr. Auto-påfyll er en fleksibel løsning som gjør at du ikke går tom for fôr. Den er tilpasset deg og ditt kjæledyrs behov. Du kan hoppe over leveringer, endre leveringsfrekvens, det er ingen bindingstid og du styrer alt selv på Min Side.

Les også: Hvor mye mat skal en voksen hund ha?

Auto-påfyll er en tjeneste som gir forutsigbarhet og mindre stress. Siden vi vet at hunder og katter ikke liker å skifte fôr, er det veldig greit at vi gir deg hver tiende sekk gratis*. Du vil ha full kontroll på kjæledyrets kosthold, og det får du her hos oss.

Å kjøpe hundefôr på nett er enklere og mer pålitelig enn noen gang før. Prøv Dyrekassen.no.

*Forutsetter kjøp av samme merke og størrelse