Dibaq har over 60 års erfaring med hundefôr og kattemat. Merket er spansk, og distribueres til over 30 land over hele verden. Erfaring, kvalitet, innovasjon og service er sentralt når de jobber med å utvikle stadig bedre mat for kjæledyrene våre.

Helse, næring og velvære er verdiene som står i fokus når det lages fôr som dekker alle behov og raser.

Dibaq – spesialister på ernæring

Et team av veterinærer bistår i utviklingen av fôr hos Dibaq. En blanding av flinke mennesker som bryr seg, teknologi og forståelse for hunder og katters behov gir et komplett syn på hvordan et riktig fôr skal være.

Innovasjon

Nye former, konsistens og smaker skal prøves ut. Det utforskes nye muligheter med de beste råvarene man finner. Målet er å utvikle produkter som skiller seg ut med tydelig fokus på behov, for eksempel livsfaser eller tilstander. De skal ha sine karakteristikker og kvaliteten gjenspeiler seg i hele selskapets fokus på å levere det beste du kan tenke deg for ditt kjæledyr.

Dibaq Sense Hundefôr

Dibaq Sense er et kornfritt fôr. Veldig mange ønsker kornfritt kosthold, siden hundens mage og fordøyelse ikke tåler det.

Fôret er i tillegg hypoallergenisk – altså uten korn men også uten gluten. Et hypoallergenisk fôr har svært liten mulighet til å forårsake allergiske reaksjoner. Dibaq Sense er også perfekt for hunder med fordøyelsesproblemer.

Dibaq Sense er et alternativ til Acana, Carnilove, Taste of the Wild, Farmina og Eukanuba Nature Plus.

Typene fôr i serien dekker alt man trenger til hunder, også de kresne og de med spesielle behov. Det er utrolig smakfullt og fristende for hunden din. For oss i Dyrekassen er det utrolig viktig at råvarene er så gode. De kommer fra trygge kilder og holder et høyt nivå som gjør oss sikker på at Dibaq er et produkt vi kan anbefale på det varmeste. Derfor er det også et av fôrene du kan spare penger på med Auto-påfyll.

Les mer om hvordan du sparer med Auto-påfyll

Dibaq Sense Low Grain Hundefôr

I korte trekk er dette Dibaq Sense men med litt korn. Enkelte hunder trenger det i kostholdet sitt, men det avhenger også av hva hunden din foretrekker.

Dibaq Sense Low Grain er et alternativ til Acana Classic og Farmina Low Grain.

Resten av innholdet er på samme toppnivå. Her er det deilige kilder til protein – altså kjøtt. Det skal være den viktigste delen av et korrekt hundefôr og det lever Dibaq opp til.

Dibaq Sense Low Grain får du som tørrfôr. Her er det ikke våtfôr.

Innhold

Lam – Spania, Storbrittania og New Zealand

Laks – Norge

Kylling – Spania

And – Nederland

Kalkun – Spania

Tunfisk – Spania

Sild – Spania

Villsvin – Spania

Hjort – Spania 

Blekksprut – Spania

Reker – Spania

Frø og korn – Spania

Frukt – Spania

Grønnsaker – Spania

DIBAQ SENSE

Smakfullt

60%+ kjøtt

Kornfritt

Råvarer av høy kvalitet

Hypoallergenisk

Dekker alle behov hos hunder

Også som våtfôr

Spar med Auto-påfyll

Alternativ til Acana, Carnilove, Taste of the Wild, Farmina og Eukanuba Nature Plus

DIBAQ SENSE LOW GRAIN

Smakfullt

60%+ kjøtt

Med litt korn

Råvarer av høy kvalitet

Kun som tørrfôr

Spar med Auto-påfyll

Alternativ til Acana Classic og Farmina Low Grain