Refleksvest til hund

En skikkelig refleksvest lyser godt opp på mørke turer. Det er umulig å legge merke til den. Kanskje går du selv også med en slik vest, og det er ingen dårlige ide.

Refleksvesten gir i seg selv ingen beskyttelse mot være og vind. Den er tynn og ment for å være lett og behagelig å bevege seg i.

Refleksdekken til hund

Dette er vanlige dekken, men med refleksdetaljer. Det kan være et mønster, stoff som lyser eller noen sømmer i reflekstråd.

Slike dekken gir kanskje ikke samme trygghet som en refleksvest, men de gir bra synlighet. Det viktige er at de også varmer og beskytter mot regn og kulde, samtidig som de gjør hunden bedre synlig for bilister. Kombiner dem gjerne med et Orbiloc lys eller Eyenimal LED kobbel.

Se alle våre reflekser og lykter

LED halsbånd til hund

LED skaper ikke varme. Derfor er dette en perfekt lyskilde for kjæledyr. Slike lys har også svært lang levetid, kan oftest lades opp med internt batteri og har god batteritid. 

Levetiden på slike produkter er veldig lang, så lenge du tar litt vare på det. Uforsiktig bruk kan skade det, men selve lyset varer svært mange timer.

LED lys får du nå også i kobbel og halsbånd. De er oppladbare og utvilsomt praktisk i bruk. Spesielt kobbel med lysstripe i LED og sterke farger vil fange oppmerksomheten til bilister i skumring og mørket.

Lys og reflekser som er i bevegelse og har uvanlig fasong blir raskere lagt merke til.

Nå tenker du kanskje at LED halsbånd er smart for en jogger også, men vi anbefaler dem kun for hunder.

Bruk refleks du også

Nå er vi enig om at refleks for kjæledyr er en selvfølge. Men hva med deg selv? Burde ikke du også bruke refleks?

Vi er ikke flinke nok til det. Å putte på en refleksvest er kanskje for mye for de fleste, men det finnes supre alternativ for mennesker også. Bånd med LED lys. Tradisjonelle reflekser. Refleksbånd du bretter rundt armer og bein. Eller hodelykt for den del, hvis du går en tur langs virkelig mørke veier.

Vær trygg i mørket – både mennesker og kjæledyr.

Hundefôr på nett
Hundefôr på nett
Hundefôr på nett