Vi sender for tiden ut en liten sommergave til alle som handler hundeprodukter hos oss. Den er veldig liten, men betyr veldig mye.

Du får en Earth Rated posedispenser. Den praktiske lille dingsen som festes på for eksempel båndet. Earth Rated er et veldig kult selskap, med tydelig filosofi og produkter som tenker miljø.

Den lille dispenseren du får er laget av resirkulert materiale. Alt slikt – som blant annet kjernen i rullen med plastposer – er laget på mest miljøvennlig måte.

Når poser ikke holder høy nok kvalitet for salg, doneres de bort til foreninger som tar vare på dyr.

Overskuddsmateriale fra produksjonen resirkuleres og brukes på nytt i fremtidig produksjon.

Viktigst av alt – de grønne posene er laget med en tilsetning som gjør at de brytes ned veldig raskt. Tradisjonelle poser kan vare i hundrevis, om ikke tusen år. Earth Rateds poser vil på en søppelfylling brytes ned innen ett år. Vi har sagt to år nedbrytningstid, fordi ett år er under perfekte forhold.

Når det er slik at plast foreløpig er måten å ta hånd om hundebæsj, da må vi bruke det produktet som er best for jobben med tanke på miljø.

All emballasje og annet som følger med Earth Rated er laget av resirkulert materiale.

Og ja – lappen med vår sommerhilsen til deg er også laget av resirkulert materiale hos Molvik, et lokalt trykkeri i Bergen.

Tips for å lagre Earth Rated poser

\

Oppbevares kjølig og mørkt, altså ikke direkte sollys eller på fuktig sted

\

Må brukes innen 1-2 år etter kjøpsdato

\

Bruk den eldste boksen først hvis du kjøper flere