Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Trixie Arles Hundedekken Blå 45 cm

Pris: 299,-
239,-
-20%
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Trixie Arles Hundedekken Blå er et praktisk og fint dekken som hjelper å holde kulden ute. Passer for de fleste hunder som trenger et ekstra lag på når det er kjølig.

Dekkenet er enkelt å ta av og på, og festes med borrelås. Gir beskyttelse fra kulde og vær, og har skitt-avstøtende overflate. Refleksdetaljer bidrar til å holde hunden synlig i mørket. Laget av polyester, og vaskes på 30 grader.

Trixie Arles Hundedekken - størrelser:

NB! Rygglengde måles fra manken (der halsen slutter og ryggen begynner, ofte like foran skuldrene) til haleroten (der halen begynner).

Rygglengde (størrelse) Brystomkrets
25 cm 24-40 cm
30 cm 28-44 cm
35 cm 32-48 cm
40 cm 40-54 cm
45 cm 44-64 cm
50 cm 48-68 cm

Hvilken størrelse skal jeg velge?
Som hos mennesker er det viktig at plagget sitter som det skal og har riktig størrelse. Feil størrelse kan begrense hundens naturlige bevegelser, gjøre at plagget ikke varmer godt nok, eller at det sklir når hunden beveger seg. For å få riktig størrelse til hunden er det viktig å ta gode mål på forhånd. Slik måler du hunden:

  • Brystomkrets måles der hundens bryst er på det dypeste, ofte like bak forbeina.
  • Du bør bruke et mykt målebånd for å få et godt og nøyaktig mål. Har du ikke dette kan du bruke en bit tau, hyssing eller hundebånd/kobbel, som du så måler med tommestokk eller linjal.
Se alle produkter fra Trixie