Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Tickless Pet Flåttjager til hund og katt Svart

Pris: 349,-
244,-
-30%
Velg variant
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Tickless Pet Flåttjager til hund og katt er lett å bruke og lett å elske. Enheten sender ut ultralydpulser holder flått og lopper unna, helt uten kjemikalier!

Tickless Pet beskytter kjæledyret uten bruk av kjemikalier. Enheten avgir ultralydpulser som ikke kan oppfattes av mennesker eller dyr, men som forstyrrer flått og lus, og holder de unna kjæledyret ditt. Rekkevidden er på ca. 1,5 meter, og er hovedsakelig ment for å forebygge at flått eller lopper angriper. Enheten er miljøvennlig- og duftfri, som gjør den helt sikker for bruk til unge, eldre, sjuke eller drektige dyr.

Festes enkelt på halsbåndet, levetid er opp til 12 måndeder, aktiveres når fliken dras ut av enheten. Et rødt lys blinker fire ganger når enheten er påslått. Kan lett kontrolleres at den er på ved å trykke på knappen en gang og se om LED-lampen blinker. Enheten er ikke vanntett, men den er fukttett (IP13) Blir den våt, skal den tørkes umiddelbart. Holdes unna små barn.

Tickless Flåttavviser til hund og katt

  • 94% effektiv mot flått uten å bruke kjemikalier
  • Også effektiv mot lus og lopper
  • 1,5 m rekkevidde
  • Luktfri
  • Trygg bruk for unge, eldre, syke og gravide kjæledyr
  • Beskyttelse opp til 12 måneder
  • Forebyggende
  • OBS! Tåler fukt (IP31), kan brukes i regnvær, IKKE bades med - blir den våt eller om hunden bader med den, sørg for at enheten tørkes med kald luft fra en hårføner så fort som mulig. Hvis tørket umiddelbart, vil enheten sannsynligvis fungere feilfritt deretter, men det kan påvirke batteriets levetid.

Størrelse: ‎5 x 1.7 x 4 cm

Merk: Denne flåttjageren egner seg nok best til store katter samt mellomstore og store hunderaser. Har du en liten katt eller en hund av liten hunderase anbefaler vi Tickless Pet Mini Flåttjager med samme funksjon, bare mindre av størrelse!

Se alle produkter fra Tickless