Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Swedencare Senior Aid Cat Gel 50 ml

Pris: 159,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Swedencare Senior Aid Cat Gel er et kosttilskudd for eldre katter som inneholder det aldrende katter har behov for og det de gjerne ikke klarer å ta opp på egenhånd.

Kattens ernæringsbehov endres med årene og er en viktig del av kosten man må ta hensyn til - det daglige inntaket av mat kan kanskje endre seg grunnet sykdom eller generelt redusert appetitt hos en aldrende katt. De første tegnene på en katt som eldres er gjerne lavere aktivitetsnivå, at den er mindre oppmerksom og mindre interessert i omgivelsene, eller at de sover mer. For at katten skal fungere optimalt er det derfor viktig at den får i seg det den trenger av næringsstoffer. 

Swedencare Senior Aid Cat Gel

  • Ernæringstilskudd for eldre katter
  • Får i seg den næringen den trenger
  • Essensielle næringsstoffer og supplementer 

 

Dosering: 

Alder
Anbefalt dose
Katter 2 ml*, to ganger om dagen (1 pump)
(Yngre katter) (1 ml, en gang om dagen (halv pump))

*En pump = 2 ml 

Se alle produkter fra Swedencare
Innhold og ingredienser

Mg pr 10 ml: Glukosamin HCL 300mg, Omega 3 fettsyrer 35mg, Kondroitinsulfat 120mg, Fosfatidylserin 20mg, Beta-glucan 7mg, Cystein (aminosyre) 200mg, L-arginin 150mg, DL-methionine 125mg, L-karnitin og L-tartrat 100mg, L-taurine 28mg, Tiamin HCL 0,40mg, Riboflavin 1,4mg, Niacin 5mg, Vitamin B12 (cuanocobalamin) mcg 0,032mg, Vitamin B6 0,4mg, E-vitamin (DL alpha tocopheryl acetate).