Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Specific Dog Weight Reduction CRD-1 XS 3x1,6 kg

Pris: 799,-

På lager - sendes nå

Har du spørsmål knyttet til veterinærfôret? Spør vår veterinær.
Produktbeskrivelse

Specific Dog Weight Reduction CRD-1 XS er et kvalitetsfòr som er god på smak. Lavt kalori- og fettinnhold, og høyt fiber og proteininnhold. Hunden får tilfredsstilt appetitten og går ned i vekt.

Specific Dog Weight Reduction CRD-1 XS er et næringsrikt kvalitetsfòr og er laget med ekstra små fòrkuler slik at de populære fòrvariantene egner seg også for de minste hunderasene. Fòret hjelper små hunder til å gå ned i vekt, og har en lav energitetthet og lavt fettinnhold med høyt innhold av fiber og protein. Appetitten blir tilfredsstilt med smakfult fòr, vekttapet blir fra fettet, og kroppsmassen bevarer muskelmassen og øker vekttapet.

  • Ekstra små fòrkuler. 
  • Egnet for små hunderaser. 
  • Vektkontroll.
  • Lav på kalorier og fett, høyt innhold av fiber og proteiner.
  • Tilsatt L karnitine - fettforbrennende aminosyre. 
Se alle produkter fra Specific
Innhold og ingredienser

Ingredienser: Korn, fiskemel, maisprotein, havre, cellulosepulver, betemasse, hydrolyseret animalsk protein, potetprotein, Antarktisk krill, fiskeolje, mineraler, vegetabilsk olje, vitaminer og sporstoffer (inneholder chelat sporstoffer), gjær, psyllium husk, methionine, L-carnitin, rosmarin ekstrakt. Med naturlige antioksidanter (tocopherol, rosmarin ekstrakt og vitamin C). Inneholder ikke kunstige farge- eller smaksstoffer.