Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

SmartBones Tyggepinner med kylling 5pk

Pris: 99,-
5 for 4

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

SmartBones Tyggepinner med kylling Mini 5pk er sunnere tyggebein av grønnsaker og kylling, helt uten råhud. Lavt fettinnhold.

SmartBones er den nye generasjonens tyggebein. SmartBones har alle tradisjonelle fordeler ved et tyggebein - men de er ikke produsert av råhud som mange andre. Tyggebenet innholder grønnsaker som søtpotet, erter og gulrøtter med kylling surret rundt - noe som gjør disse til et godt alternativ til vanlige tyggebein. De er lettfordøyelige og kyllingen gjør de spesielt gode, noe som vil falle i smak hos de aller fleste hunder! Den litt mykere konsistensen egner seg også for sensitive hunder. Disse inneholder også kun 0,5% fett.

Merk! Din firbeinte venn bør ha et balansert kosthold, hvor godbiter kun utgjør en liten del av dagens inntak. Selv om kjæledyret ditt er en godtemoms, er det ditt ansvar å sørge for at den holder seg sunn og frisk. Det skal ikke gå ut over vanlig kosthold at de får godbiter og tyggebein! 

SmartBones Kyllingsticks 5pk

  • Sunt og godt innhold - søtpotet, erter, gulrot og kylling
  • Egner seg til alle hunder, også sensitive hunder
  • Kun 0,5% fett
  • Lettfordøyelige
  • Inneholder ikke råhud som mange tyggebein gjør

Størrelse: 12-14 cm

Se alle produkter fra SmartBones
Innhold og ingredienser

Ingredienser:
Derivater av vegetabilsk opprinnelse, kjøtt og animalske derivater (amongst which kyllingbryst 8.5%, ), ulike sukkerarter, grønnsaker (4.5%, tørkede erter ,gulrot og søtpotet), mineraler.%

Innhold:
Råprotein 14%, råolje og råfett 0.5%, fiber 0.2%, råaske 2.5%.
(/kg, )Vitamins: vitamin E 133mg, Sporstoffer:jern (iron (II) sulphate heptahydrate ) 43mg,sink (zinc sulphate heptahydrate)49mg, mangan(mangansulfat-monohydrat)70mg./kg