Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

SmartBones Tyggebein med kylling Mini 18pk

Pris: 179,-
5 for 4
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

SmartBones Tyggebein med kylling Mini er deilige godbiter til små hunderaser uten råskinn med kyllingbryst og grønnsaker.

SmartBones Tyggebein med kylling Mini egner seg best til små hunder grunnet den lille størrelsen. De har et indre lag med deilig kjøtt av kyllingbryst og et ytre lag med gode grønnsaker som søtpotet, gulrøtter og erter som gir en uimotståelig smak som hunder elsker. Tyggebeinene inneholder ikke råskinn, har lite fett og er beriket med mineraler og vitaminer. Et sunt alternativ til tradisjonelle biter av rå hud.

Takket være den naturlige slipeeffekten som oppnås ved tygging, bidrar SmartBones Tyggebein også til sunne tenner og tannkjøtt og fordi de har en mykere konsistens enn rå hud, er hundetygging skånsomt mot tannkjøttet samtidig som det er morsomt å tygge på. Den litt mykere konsistensen egner seg også for sensitive hunder. Kun 0,5% fett.

Merk! Din firbeinte venn bør ha et balansert kosthold, der godbiter kun utgjør en liten del av dagens inntak. Selv om kjæledyret ditt er en godtemoms, er det ditt ansvar å sørge for at den holder seg sunn og frisk og at godbitene ikke går ut over vanlig kosthold!

SmartBones Tyggebein med kylling Mini 18pk

  • Perfekte tyggebein til små hunderaser med sunt og godt innhold!
  • Inneholder kyllingbryst, søtpotet, gulrøtter og erter
  • Uten råhud
  • Gode for tenner og tannkjøtt!
  • Kun 0,5% fett.

Størrelse: 6 cm lange
 

Vi har også disse i større størrelser til de større hunderasene!

Se alle produkter fra SmartBones
Innhold og ingredienser

Ingredienser:
Derivater av vegetabilsk opprinnelse, kjøtt og animalske derivater (amongst which kyllingbryst 8.5%, ), ulike sukkerarter, vegetables (4.5%, dried peas, gulrot og sweet potatoes), mineraler.%

Innhold:
Råprotein 14%, råolje og råfett 0.5%, crude fibre 0.2%, Råaske 2.5%.
(/kg, )Vitamins: vitamin E 133mg, Sporstoffer: jern (iron (II) sulphate heptahydrate ) 43mg, sink (zinc sulphate heptahydrate) 49mg, mangan (mangansulfat-monohydrat) 70mg./kg