Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

SmartBones Grill Masters BBQ Lamb Chops Tyggebein 3pk / 87g

Pris: 99,-
5 for 4

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

SmartBones Grill Masters BBQ Lamb Chops er tyggebein av lam med deilig smak av BBQ og grillet kjøtt - en ny storfavoritt for hunden din!

SmartBones Grill Masters BBQ Lamb Chops Tyggebein er uimotståelige og smaksfulle, råskinnfrie gnagebein med grillsmak. I kombinasjon med deres unike form av en kotelett, både ser og lukter BBQ-lammekoteletter som ekte grillkjøtt som hunden din ikke kan motstå. Belønn hunden din med disse luksusgodbitene som er beriket med vitaminer og mineraler, er ekstra fettfattige og lett for alle hundemager å fordøye.

SmartBones Grill Masters BBQ Lamb Chops Tyggebein smaker både grillet og BBQ-kjøtt (røkt smak), men lammekjøttet er verken grillet eller røkt på ekte. Dette er for at hunden din skal få best mulig næringsinnhold. At de kun inneholder BBQ-smak betyr heller ikke at det tilsettes kunstige smaksstoffer eller smaksforsterkere. Denne smaken er kun basert på naturlige ingredienser. 

NB! Velg en tyggebit som er litt større enn kjæledyrets munn. Sørg alltid for ferskt vann tilgjengelig. Hold oppsyn med hunden din mens den tygger.

SmartBones Grill Masters BBQ Lamb Chops Tyggebein

  • Tyggebein med smakfullt lam
  • Ekstra lite fettinnhold
  • Ideell for hunder i alle størrelser
  • Ingen råskinntygg med formen av en ekte kotelett
  • Smoky Barbecue smak
  • Vitamin- og mineralberiket
  • Lam er et kjøtt som er lett å fordøye
  • Bidrar til å opprettholde sunne tenner og tannkjøtt
     

Innhold i posen: 3 tyggebein av lam (87g totalt) på 9 cm.

Se alle produkter fra SmartBones
Innhold og ingredienser

Sammensetning:
Kjøtt og animalske biprodukter (kyllingbryst 28 %, lam 4 %), frokostblandinger, biprodukter av vegetabilsk opprinnelse, grønnsaker (4 % blomkål, søtpotet, tomater), mineraler, oljer og fett.

Innhold:
(/kg) Vitaminer: vitamin E 1000mg, Sporelementer: mangansulfatmonohydrat (mangan) 5mg.