Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Seleverkstedet Hip Pack Hoftesekk

Pris: 1 499,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Seleverkstedet Hip Pack er en ergonomisk og svært behagelig hoftesekk med hele 2 liter volum og plass til to drikkkeflasker – en på hver side. I tillegg kommer hoftesekken med smarte løsninger som mobiltaske i front og godbitpose. Dette gir god plass til det du trenger å ha med på tur.

Sammen med Seleverkstedet Joring Release strap (kjøpes separat HER) har du begge hender fri for en behagelig tur med hund og perfekt for turer med hund eller for snørekjøring/skiturer.

God komfort
Hoftesekken har svært behagelig polstring og D-ringer i sidene som gir en jevn trykkfordeling når du bruker kjørestrikk festet i D-ringene med vår Joring Release strap.

Store lommer
På hoftesekken finner du to romslige lommer med glidelås og en liten lomme bakerst perfekt for små ting som bankkort og nøkler. Den har også plass til en drikkeflaske på hver side slik at du kan ta med vann til både deg og hunden.

Mobiltaske med ekstra godbitpose
Hoftesekken kommer med mobiltaske som er festet foran på beltet. Denne inneholder en enkel pose til godbiter som enkelt tas ut for å vaskes. Slik unngår du at det andre i lommen blir tilgriset av godbitene. Tasken kan enkelt tas av og brukes på et vanlig belte om man ønsker det til hundetrening,

Flott design
Lekre detaljer gjør at den er like fin på bytur som i skogen. Kombinasjonen av jordfarger i grått, skinndetaljer med søm setter et tidløst og eksklusivt uttrykk.

Topp kvalitet
Hoftesekken er sydd i topp kvalitet rip stop materiale og har vannavvisende glidelåser. Solide D- ringer i sidene er sydd med ekstra forsterkning under skinnet slik at den tåler tung belastning. Dette er kvalitet i toppklasse.

Se alle produkter fra Seleverkstedet