Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Seleverkstedet High Fleece Dog Boot Grey 4pk XL

Pris: 349,-
262,-
-25%
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Seleverkstedet High Fleece Dog Boot Grey er deilige og myke høye potesokker i god fleece kvalitet som gir beskyttelse og samtidig er veldig behagelig på. Sokkene er sydd med gode sømmer i siden og sømløst tåparti for bedre slitestyrke. Perfekt for tørt føre for å beskytte hundens poter på barmark, is og skareføre. Potesokkene gir god beskyttelse uten at hunden mister følelsen med underlaget. Dette er viktig for både balanse og bevegelse.

Hvorfor høy potesokk og dobbel borrelås?
Noen hunder får problemer med gnagsår ved ulveklo av “vanlige” potesokker. Dette kan unngås med et man taper ulvekloen. Her er det en løsning som løser dette enkelt ved at nederste borrelås festes i “håndleddet” og øverste borrelås på oversiden av ulvekloen. Dobbel borrelås – dobbel så sikker.

Komfort og kvalitet for hunden
Fleecen er myk og behagelig for å beskytte poten. Sokkene er sydd med stoffkvalitet, søm og borrelås i toppklasse.

Bruksområde Fleece potesokk
Denne potesokken egner seg godt i tørr snø og barmark.

Borrelås
Seleverkstedet leverer hundesokker uten elastisk borrelås. Dette er fordi vi opplever at hundesokker med elastisk borrelås har lettere for å falle av under bruk. Dersom de strammes litt for hardt, er det fare for at den elastiske borrelåsen strammer for mye. Dette kan gjøre at blodomløpet i leddet hindres om de ikke er i stadig bevegelse. Dersom den ikke strammes så hardt, vil det alltid være litt elastikk igjen slik at borrelåsen kan glippe over poten når hunden tråkker ned i snøen eller sparker godt fra.

Bruk av hundesokker
Når du har satt på sokken, løft det andre beinet opp slik at hunden står ordentlig på beinet med sokken på – da er det lettere å se om sokken passer. Den skal ikke stramme for mye rundt poten, ei heller henge og slenge. Løft opp beinet med sokken, napp i sokken og forviss deg om at den ikke slipper over poten.

Gi sokkene lengre levetid
Potesokker er en forbruksvare, men du kan gi de lengre levertid med enkle knep. Lange klør sliter på potesokker, men kan også være skadelig for hunden. Hold klør korte og fil de lett etter kloklipp. Børst sokkene fri for grus og pass på at det aldri er grus innvendig i sokken.

NB! Når det har gått hull i en sokk, kan den ikke lenger brukes. Da er det fare for at det kan komme stein eller snø inni sokken og forårsake skade på poten til hunden.

Størrelsesguide :

Se bilde for veiledning i forhold til hvordan man skal måle.

Se alle produkter fra Seleverkstedet