Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Seleverkstedet Endurance Potesokker 4pk Grå XL

Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Seleverkstedet Endurance Potesokk er en slitesterk potesokk i topp nylon-kvalitet med en lett coating innvendig for å beskytte mot vann. Sokkene er sydd med gode sømmer i siden og sømløst tåparti for mindre slitasje. Perfekt for å beskytte hundens poter på røft underlag som grus, stein og asfalt – både til vått og tørt føre. Potesokkene gir god beskyttelse uten at hunden mister følelsen med underlaget. Dette er viktig for både balanse og bevegelse.

Borrelås
Seleverkstedet leverer hundesokker uten elastisk borrelås. Dette er fordi vi opplever at hundesokker med elastisk borrelås har lettere for å falle av under bruk. Dersom de strammes litt for hardt, er det fare for at den elastiske borrelåsen strammer for mye. Dette kan gjøre at blodomløpet i leddet hindres om de ikke er i stadig bevegelse. Dersom den ikke strammes så hardt, vil det alltid være litt elastikk igjen slik at borrelåsen kan glippe over poten når hunden tråkker ned i snøen eller sparker godt fra.

Bruk av hundesokker
Når du har satt på sokken, løft det andre beinet opp slik at hunden står ordentlig på beinet med sokken på – da er det lettere å se om sokken passer. Den skal ikke stramme for mye rundt poten, ei heller henge og slenge. Løft opp beinet med sokken, napp i sokken og forviss deg om at den ikke slipper over poten.

Gi sokkene lengre levetid
Potesokker er en forbruksvare, men du kan gi de lengre levertid med enkle knep. Lange klør sliter på potesokker, men kan også være skadelig for hunden. Hold klør korte og fil de lett etter kloklipp. Børst sokkene fri for grus og pass på at det aldri er grus innvendig i sokken.

NB! Når det har gått hull i en sokk, kan den ikke lenger brukes. Da er det fare for at det kan komme stein eller snø inni sokken og forårsake skade på poten til hunden. Ettersom sokkene sys fra innsiden kan det være litt avvik fra tabell og sokker. 

Størrelsesguide :

Se alle produkter fra Seleverkstedet