Veterinærfôr på Dyrekassen.no

Dyrekassen tilbyr et bredt utvalg av veterinærfôr til hunder og katter. Dette er produkter som ofte har unike egenskaper og som er utviklet for å behandle ulike tilstander. Du bør derfor bare benytte veterinærfôr i samråd med råd fra din veterinær. Har du generelle spørsmål om disse produktene kan du ta kontakt med vår kundeservice her. Du kan også lese mer om hvordan vi jobber sammen med veterinær Camilla Mostrøm Larsen for å sikre at alle kunder får riktig veterinærfôr til sin firbente bestevenn nedenfor.

Alt veterinærfôr leveres selvsagt helt hjem på døren din akkurat så ofte som du selv ønsker!


Bli kjent med Dyrekassens samarbeidspartner innen veterinærfaglige spørsmål:

Veterinær Camilla Larsen var ferdig utdannet ved Norges Veterinærhøyskole i 2007, og har i mange år vært daglig leder på to veterinærklinikker på Østlandet.

Camilla har høy veterinærfaglig kompetanse, og har i sin karriere som smådyrsveterinær sett og behandlet de fleste lidelser hos smådyr. Hun innehar spesialkompetanse innen kirurgi, hvor hun har lang etterutdanning fra både inn- og utland.

Camilla arbeider mye med forebyggende helsearbeid. Mange sykdommer og skader kan i dag forebygges, bedres og behandles ved riktig ernæring.

Privat har Camilla fire pointere, som brukes aktivt til jakt og konkurranser. Optimalt inntak av fôr og ernæring er avgjørende for god utholdenhet på tur, så vel som for å lykkes på prøver.

Har du spørsmål knyttet til valg av hunde- og kattemat med hensyn til ditt dyrs sykdom, skader eller forebyggende arbeid, send oss en mail her.

Camilla Larsen
Veterinær