Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Ruffwear Approach Pack Kløv Valp Oransje L / XL

Pris: 1 259,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Ruffwear Approach Pack Kløv Valp Oransje er en dagligdags kløv med utmerket ytelse, passform og funksjonalitet. Den gir hunden muligheten til å bære en belastning effektivt, og genererer øyeblikkelig den firbeintes motivasjon for å utforske.

Ruffwear Approach Pack Oransje har en integrert sele som forbedrer passform, pakningsstabilitet og total ytelse. De skrå sidelommene skaper et passivt kompresjonssystem med  bedre lasteevne. I kombinasjon med de lette materialene og ett moderne design, er kløven behagelig og tillater hundene å jobbe. Flott for dagsturer og overnatternattingsturer. 

Ruffwear Approach Pack Kløv Valp Oransje festes enkelt med en integrert 5-punkt sele med mange justeringsmuligheter, noe som gir den ultimate passform! Den fordeler kløvens vekt på en egronomisk måte, i tillegg sørger den for gode trekkpunkter om du har en hund som er litt ivrig på tur. 

Glidelåsene er sterke, og laget med tanke på terreng og våte dager. Den sikre glidelåsen hindrer vann og gjørme å trekke ned i lommene. 
Ett stort håndtak på midten av ryggen hjelper deg til å føre hunden gjennom trange passasjer, med forbipasseringer av andre hunder/dyr, eller for å hjelpe hunden opp ulemp terreng eller lignende.  

Det anbefales at hunden din ikke har mer enn 25% av kroppsvekten i kløven, med mindre den er veldig godt trent. Hvis hunden din ikke har gått med kløv før, starter du uten vekt i, og jobber opp med en tyngre belastning med trening. Hunden må være fult utvokst for å bære kløv med vekt i. 

Størrelse Small passer til hunder som har en brystomkrets på ca 56-96cm. Du måler hundens bryst med å legge ett måleband rundt selve brystkassen, bak hundens fremre ben. 

Se alle produkter fra Ruffwear
Innhold og ingredienser
Omkrets Str
43 - 56 cm XS
56 - 69 cm S
69 - 81 cm M
81 - 107 cm L/XL

Eksempel på raser: 

  • XS - Shiba Inu
  • S - Cocker Spaniel
  • M - Setter
  • L/XL - Schæfer