Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Royal Canin Dermacomfort Maxi Tørrfôr til hund 12 kg

Pris: 1 019,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Royal Canin Dermacomfort Maxi er et fullfôr til voksne og eldre hunder av store raser. Utviklet spesielt for hunder med tendens til irritert og kløende hud

Hudirritasjon er den vanligste grunnen til at hunder tas med til veterinæren. Du kan ta vare på hunden din ved å mate den med næringsstoffer av høy kvalitet som er spesielt utviklet for å ta vare på og berolige følsom hud. Hudfølsomhet fører ofte til overdreven kloring, noe som kan skade hundens hud ytterligere og til og med potensielt forårsake infeksjoner. ROYAL CANIN® Dermacomfort Maxi er skreddersydd med aktive næringsstoffer som hjelper med å støtte sunn hud hos hunden. Dette fôret er beriket med Omega?3- og 6-fettsyrer, og hjelper med å berolige huden slik at den blir mindre følsom for irriterende stoffer som kan være til stede i hundens miljø. Disse næringsstoffene er dessuten også med på å opprettholde hundens sunne pels. ROYAL CANIN® Dermacomfort Maxi passer til hunder som veier 26–44?kg, og inneholder spesialutviklede fôrkuler som passer ideelt mellom hundens tenner. Vi tar proteiner svært alvorlig. Det er grunnen til at vi bare bruker den høyeste kvaliteten og tilpasser proteintypen slik at den dekker hundens eksakte behov. Vårt Dermacomfort-ernæringsprogram består av to komponenter: knasende fôrkuler og en smakelig paté i pose. Begge er ernæringsmessig komplette og utfyller hverandre perfekt. Prøv gjerne pateen som en smakelig topping til fôrkulene. Det er ikke bare noe vi påstår – 91?% av eierne var fornøyd med dette produktet etter bare 2 måneders kontinuerlig bruk. Dette betyr at ROYAL CANIN® Dermacomfort Maxi er en dokumentert suksess.

Se alle produkter fra Royal Canin
Innhold og ingredienser

Ingredienser :

Hvete, vegetabilsk proteinisolat*, ris, animalsk fett, maisgluten, mais, skallet havre, mineraler, hydrolysat av animalsk protein, soyaolje, betefiber, fiskeolje, linfrø, fruktooligosakkarider, boragoolje, mel av ringblomst. 

Tilsetningsstoffer (per kg) :

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer: Vitamin A: 29500 IE, Vitamin D3: 800 IE, E1 (Jern): 73 mg, E2 (Jod): 6,1 mg, E4 (Kobber): 15 mg, E5 (Mangan): 75 mg, E6 (Sink): 148 mg, E8 (Selen): 0,19 mg - Konserveringsmidler - Antioksidanter.

Næringsinnhold :

Proteiner: 25% - Fett: 17% - Aske: 5,9% Råfiber: 1,6% - Pr. kg: Omega-6 fettsyrer: 36,0 g inkl. gammalinolensyre: 0,3 g - Omega-3 fettsyrer: 11,4 g inkl. EPA og DHA: 4,0 g.

*L.I.P.: Proteiner valgt på grunn av deres svært høye fordøyelighet.