Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Rogz Nightcat Reflekshalsbånd S / 20 - 31 cm Lime

Pris: 109,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Rogz Nightcat Reflekshalsbånd S er et fint og praktisk halsbånd som har en utløsningsmekanisme på spennen og refleks som gjør katten godt synlig på mørke kvelder.

Rogz Nightcat Reflekshalsbånd er et fint og sporty halsbånd med motiv i forskjellige farger. Du trenger ikke lenger bekymre deg like mye dersom katten din vandrer ute i mørket alene. Dette halsbåndet har en god refleks rundt hele halsbåndet som gjør katten godt synlig på avstand. I tillegg har halsbåndet en utløsningsmekaisme dersom halsbåndet setter seg fast i noe - da skal katten kunne komme seg løs uten problemer.

Halsbåndet har en bjelle som varsler fugler og andre smådyr når katten jakter, i tillegg til at du kan høre katten i nærheten dersom du leter etter den.

Nightcat Halsbånd med refleks til katt

  • Utløsningsmekanisme på spennen - designet for at halsbåndet skal løsne om halsbåndet sitter fast i noe. 
  • Justerbar belastning på spenne - Belastningen på spennen kan justeres, slik at den utløses under stor belastning. 
  • Reflekterende materiale - god synlighet og større trygghet i mørket
  • Justerbart 
  • Bjelle - varsler fugler eller mus når katten jakter. 


Størrelse: Small
Halsomkrets: Justerbart mellom 20 - 31 cm
Bredde: 11 mm

Hvordan finne riktig størrelse:
Er du usikker på hvor stort halsbånd du trenger? Legg et mykt målebånd rundt halsen på katten der halsbåndet kommer til å ligge. Mål gjerne med en til to fingre i mellom halsen og målebåndet slik at du har litt å gå på.

Blir dette halsbåndet for stort? Vi har det samme halsbåndet i en mindre størrelse. Rogz Nightcat Reflekshalsbånd XS er justerbart fra 16,5 cm til 23 cm. Perfekt for kattunger eller små katter.

 

Se alle produkter fra Rogz