Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine FortiFlora 30 g

Pris: 419,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Purina Pro Plan Veterinary Diets Canine FortiFlora er et probiotisk kosttilskudd som tilfører "vennlige" bakterier til hundens tarmflora, helse og balanse. Egnet til hunder av alle raser, størrelser og livsstadier.

Hver pose inneholder effektive nivåer av probiotiske ingredienser. Pro Plan Veterinary Diets Canine FortiFlora kan være nyttig for å hjelpe til med å støtte tarmhelse og balanse, for å hjelpe til med ubalanse i tarmfloraen og diaré forbundet med stress, antibiotikabehandling eller ved fôrbytte. Det er også nyttig for å hjelpe til med å håndtere dårlig avføringskvalitet hos valper. En pose blir gitt daglig for å gi effektive nivåer av probiotika.

BRUK:
Pro Plan Veterinary Diets Canine FortiFlora strøs over hundens mat. Pulveret har en god smak som kan bidra til å øke appetitten. Oppbevar på et kjølig og tørt sted. Følg rasjoneringen som står på pakken.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan Veterinary Diets
Innhold og ingredienser

INNEHOLDER:
Animalsk hydrolysat, enterococcus faecium SF68®, vitamin C, vitamin E, betakaroten, sinkprotein, natriumklorid, manganprotein, jernsulfat, kobberprotein, kalsiumjodat, natriumselenitt

ANALYTISKE BESTANDDELER:
Protein 54%, fett 19%, råfiber 1%, vitamin E 6000 mg/kg, vitamin C 4375 mg/kg, betakaroten 500 mg/kg

OMSETTBAR ENERGI:
3.9 kcal/g