Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin OPTIDERMA 3 kg

Pris: 349,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Komplett hundefôr for valper med følsom hud. Også egnet for drektige/diende tisper. OptiDerma Puppy Sensitive Skin Small & Mini med Salmon & Rice fra Purina Pro Plan er et tørrfôr med laks og ris spesielt utviklet for valper med følsom hud. Hundematen er uten gluten og med laks som støtter hundens helse, immunforsvaret og leddene.

Purina Pro Plan Puppy Small & Mini Sensitive Skin OPTIDERMA er spesielt utviklet for valper med sensitiv hud, fra 2 til 12 måneder. Dette produktet er utviklet med begrensede proteinkilder for å minimere hudreaksjonene assosiert med fôrintoleranse, men som også sørger for høye nivåer av spesifikke næringsstoffer som er essensielle for å støtte hud og pels.

SENSI DERMA
Med spesifikke nivåer av Omega-3 fettsyrer for til å håndtere sensitiv hud. Hjelper til å redusere hudreaksjoner assosiert med fôrintoleranse.

HIGH TOLERANCE FORMULA
Inneholder et begrenset antall proteinkilder som bidrar til å redusere mulige hudreaksjoner hos sensitive valper.

PRO IMMUNE
Med høye nivåer av antioksidanter, som vitamin E & C, som hjelp til å bygge et sterkt beskyttelsessystem og forlenge morens beskyttelse.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER
Laks* (18%), Dehydrert laksprotein*, Ris* (16%), Animalsk fett, Maisglutenmel*, Maisstivelse, Soyamel*, Dehydrert Soyaprotein*, Hydrolysat, Tørket betemasse*, Mineraler, Maiskorn*, Cellulose, Soyabønneolje, Tørket egg*, Fiskeolje.*ProteinkilderSammensetning: Laks* (18 %), Dehydrert lakseprotein*, Ris* (16 %), Animalsk fett, Maisglutenmel*, Maisstivelse, Soyamel*, Dehydrert soyaprotein*, Tørket egg* Tørket betemasse*, Mineraler, Cellulose, Maiskorn*, Hydrolysat, Soyabønneolje, Fiskeolje.* Proteinkilder