Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Medium Adult - SENSITIVE DIGESTION Lam 3 kg

Pris: 329,-
263,-
-20%
Velg variant
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Voksne hunder (over 1 år) av mellomstore raser (fra 10 til 25 kg) med ømfintlig fordøyelse.

Komplett fôr til voksne hunder med sensitiv fordøyelse.

Purina Pro Plan Medium Adult - SENSITIVE DIGESTION er spesielt utviklet for hunder med sensitiv fordøyelse. Noen hunder kan ha mer sensitiv fordøyelse enn andre og har en redusert evne til å fordøye næringsstoffer, noe som kan påvirke avføringskvaliteten. Dette produktet er utviklet for å støtte mage/tarmhelsen til hunder med et følsomt fordøyelsessystem.

PRO BIFIDUS
Inneholder er en naturlig kilde til prebiotika, som beviselig øker mengden av bifidobakterier for en bedre balanse i tarmens mikroflora, og bidrar til å nære tarmens celler for en sunnere fordøyelseskanal.

PRO DIGEST
Inneholder spesifikke ingredienser, som egg, leire og en spesiell kombinasjon av fiber, for å støtte mage/tarmhelsen og fremme en god avføringskvalitet hos hunder med en mer sensitiv fordøyelse.

SKIN AND COAT
Essensielle næringsstoffer, som Omega-3 og 6 fettsyrer, bidrar til å støtte en sunn hud og blank pels som hjelper hunden til å beskytte seg mot miljømessige påvirkninger.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER
Lam (19%), mais, tørret fjærkre, mais gryn, ris (8%), animaliskt fettstoff, tørret roesnitter, soyamel, hydrolysat, maisglutenmel, tørret egg, mineraler, fiskeolie.