Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Cat Sterilised Adult 7+ Turkey LONGVIS 10 kg

Pris: 879,-
703,-
-20%
Velg variant
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Eldre katter (over 7 år) som er sterilisert/kastrert.

Støtter viktige og vitale funksjoner hos steriliserte katter over 7 år. Velegnet for steriliserte/kastrerte katter.

Purina Pro Plan Cat Sterilised Adult 7+ Turkey kombinerer alle essensielle næringsstoffer, som vitamin A, C og E med betakaroten, samt Omega-3 og Omega-6 fettsyrer og et naturlig prebiotikum, i et unikt fôr til katter som er 7+ år. - Inneholder LONGEVIS®, en unik blanding av næringsstoffer, inkludert antioksidanter, Omega-3 og Omega-6 fettsyrer og et naturlig prebiotikum, som er dokumentert å* bidrar til å utsette aldringsprosessen til sunne katter og forbedre livskvaliteten til katter som er 7 år og eldre. - Støtter vitale funksjoner (beskyttelsessystem, nyrefunksjon, fordøyelsessystem). - takket være de høye vitaminnivåene og ekstra betakaroten i et meget lettfordøyelig fôr, spesielt utviklet for katter som er 7+ år.

ERNÆRING

  • Inneholder LONGEVIS®, en unik blanding av næringsstoffer, inkludert antioksidanter, Omega-3 og Omega-6 fettsyrer og et naturlig prebiotikum, som er dokumentert å* bidrar til å utsette aldringsprosessen til sunne katter og forbedre livskvaliteten til katter som er 7 år og eldre.
  • Støtter vitale funksjoner (beskyttelsessystem, nyrefunksjon, fordøyelsessystem). - takket være de høye vitaminnivåene og ekstra betakaroten i et meget lettfordøyelig fôr, spesielt utviklet for katter som er 7+ år.
  • Fremmer en balansert mikroflora i tarmen for en sunn fordøyelse – med sikori, et naturlig prebiotikum, som stimulerer veksten av gode bakterier i tarmen.
  • Inneholder balanserte mineraler for sunne urinveier ved å fremme en kontrollert pH verdi i urinen, som bidrar til å forebygge dannelsen av urinstein.

*Studien ble gjennomført med 90 katter i alderen 7 til 17 år.  Funnene ble gjort på katter som eksklusivt ble fôret på en diett beriket med LONGEVIS versus katter som ble fôret på en kontrolldiett. European Patent EP1637041B1. 

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER

Kalkun (14 %), dehydrert protein fra fjørfe, ris, maisglutenmel, hveteglutenmel, vhete, hvetefibrer, sojamel, maisstivelse, tørket egg, animalsk fet,tørket cikoriarot, Sojabønneolie, cellulosa, mineraler, fiskeolja, hydrolysat,  gjær

Ernæringsmessige tilsetningsstoffer:
IE/kg: Vit A: 33 000; Vit D3: 1 100; Vit E: 1480; 
mg/kg: Vit C:140; Jernsulfat monohydrat: (Fe: 78); Vannfri kalsiumjodat: (I: 2); kobbersulfat pentahydrat: (Cu: 12); Mangansulfat monohydrat: (Mn: 37); Sinksulfat monohydrat: (Zn: 120); Natriumselenitt: (Se: 0.11).
Antioksidanter.

 

Analytiske bestanddeler:
Protein: 40%;
Fettinnhold: 13%;
Råaske: 6.5%;
Kostfiber: 3%