Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Cat Delicate 3 kg

Pris: 369,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Voksne katter (over 1 år) som har følsom hud og/eller mage på grunn av fôrintoleranse. Også godt egnet for kresne katter.

Et komplett fôr for katter med følsom hud, følsomme maver eller som er kresne.

Kalkun som den primære ingrediensen og et unikt overtrekk som frister også de mest kresne katter. Purina Pro Plan Delicate kombinerer alle essensielle næringsstoffer, inkludert vitaminer og mineraler, i et kattefôr av høy kvalitet.

ERNÆRING

  • Inneholder OPTIRENAL®, et unikt konsept utviklet for å støtte sunn nyrefunksjon. OPTIRENAL® er en vitenskapelig utviklet kombinasjon av ingredienser som aminosyrer, essensielle fettsyrer og antioksidanter.
  • Støtter et sunt beskyttelsessystem gjennom høye nivåer av antioksidanter, som vitaminene C og E.
  • Bidrar til å forbedre fôrintoleransen på grunn av et begrenset antall av proteinkilder som begrenser risikoen for en reaksjon på fôret.
  • Meget smakfullt fôr som kan tilfredsstille selv de mest kresne kattene, nøye utviklet med ingredienser av høyt kvalitet, inkludert kalkun. Din katt vil smake forskjellen.
  • Bidrar til å redusere oppbyggingen av plakk og tannstein takket være sprøe fôrbiter, og spesielle mineraler som er dokumentert å redusere oppbyggingen av tannstein. 
Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER
Kalkun (18%), ris (18%), maisgluten, proteinkonsentrat fra erter, tørket kalkunprotein, animalsk fett, tørkede egg, maisstivelse, mais, mineraler, fiskeolje, hydrolysat, gjær.