Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan All Sizes Adult - LIGHT/STERILISED 14 kg

Pris: 989,-
791,-
-20%
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Voksne hunder (over 1 år) av alle raser og størrelser, som er sterilisert/kastrert og kan ha tendens til å legge på seg.

Et komplett fôr for hunder med tendens til overvekt.

Purina Pro Plan All Sizes Adult - LIGHT/STERILISED er spesielt utviklet for å hjelpe voksne hunder som har tendens til å legge på seg, til å gå ned i vekt. Å være overvektig tilfører ekstra belastning på hundens hjerte og øker den mekaniske påkjenningen på leddene. I tillegg til å inneholde spesifikke nivåer av proteiner og fett som bidrar til et effektivt vekttap, er dette produktet utviklet med nøye utvalgte næringsstoffer, for å støtte hjertefunksjonen og fremme sunne ledd.

En dokumentert* vektreduksjon på 8% på kun 6 uker.**

JOINT AND HEART SUPPORT
Hjelper til å styrke mobiliteten hos overvektige hunder, takket være den antiinflammatoriske effekten av langkjedede Omega-3 fettsyrer på leddene. Reduserer påkjenningene på hjerte under mosjon og hvile, som dokumentert med en reduksjon av hjertefrekvensen på 17% etter 6 ukers fôringsprogram, sammen med daglige mosjonsturer.

SENSE OF FULLNESS
Høyt proteininnhold, komplekse karbohydrater og passende fibernivå, bidrar til å fremme følelsen av metthet.

*Resultater fra et vektreduksjonsprogram på 15 overvektige hunder av forskjellige raser, som ble fôret med PRO PLAN® LIGHT, og fikk 30 minutters mosjon daglig. (Nestlé Purina PetCare PTC, 2008).
** for en 30kg hund er det et vekttap 2.5kg.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER
Kylling (15 %), Hvete, Dehydrert fjørfeprotein, Mais, Ris (9 %), Tørket betemasse, Soyamel, Hydrolysat, Maisglutenmel, Maiskorn, Hveteglutenmel, Mineraler, Fiskeolje, Animalsk fett.

ANALYTISKE BESTANDDELER (pr. 100 g)
Råprotein 27 g, Råfett 9 g, Karbohydrater 41,7 g, Karbohydrat 45,5 g, Råfiber 3 g, Råaske 7,5 g, Vann 8 g.