Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Adult Small & Mini Sensitive Skin OPTIDERMA 7 kg

Pris: 569,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Voksne hunder av meget små raser (voksenvekt opp til 5 kg) over 8 måneder, og valper av små raser (voksenvekt fra 5 til 10 kg) over 11 måneder med ømfintlig hud.

Komplett fôr for voksne hunder av små og meget små raser med sensitiv hud.

Purina Pro Plan Adult Small & Mini Sensitive Skin OPTIDERMA er spesielt utviklet for hunder av små raser med sensitiv hud. Flere faktorer kan bidra til sensitiv hud, for eksempel fôrintoleranse, tarmbetennelser og stress. Noen hunder har også en større tendens enn andre til kløe og enkelte kan oppleve mer flass i forhold til de som ikke har sensitiv hud. Hunder av små raser med sensitiv hud kan oppleve færre symptomer når de spiser mat laget med ingredienser som støtter hud og pels. Pro Plan Adult Small & Mini Sensitive Skin OPTIDERMA inneholder et begrenset antall proteinkilder og spesifikke næringsstoffer - som Omega-3 fettsyrer – for å bidra til å minimere hudreaksjoner forbundet med fôrintoleranse og for å støtte utviklingen av sunn hud og pels.

HIGH TOLERANCE FORMULA

Inneholder et begrenset antall proteinkilder som bidrar til å redusere mulige hudreaksjoner assosiert med fôrintoleranse.

DENTAL CARE
Bevist å redusere oppbygging av tannstein med opptil 40%. Balanserte mengder mineraler, vitamin D og fôrkulens sprøe konsistensen bidrar til sunne tenner og tannkjøtt.

EXCELLENT TASTE
Nøye utvalgte ingredienser som er dampkokt for å gi utmerket smak og spiseglede.

SPECIAL SMALL KIBBLES
Alle disse fordelene kommer i våre små fôrkuler, som er lette å tygge og skånsomme mot den lille hundens munn.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER: Laks* (20%), Ris* (18%), Maisglutenmel*, Dehydrert lakseprotein*, Mais*, Animalsk fett, Soyamel*, Tørket betemasse*, Maisstivelse, Mineraler, Cellulose, Soyabønneolje, Maiskorn, Hydrolysat, Gjær*, Tørket egg*, Fiskeolje.
(* Proteinkilder)