Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Adult Medium Sensitive Digestion OPTIDIGEST 3 kg

Pris: 349,-
Utsolgt
Velg variant
Produktbeskrivelse

Voksne hunder (over 1 år) av mellomstore raser (fra 10 til 25 kg) med ømfintlig fordøyelse.

Komplett fôr til voksne hunder med sensitiv fordøyelse.

Purina Pro Plan Adult Medium Sensitive Digestion OPTIDIGEST er spesielt utviklet for hunder med sensitiv fordøyelse. Noen hunder kan ha mer sensitiv fordøyelse enn andre og har en redusert evne til å fordøye næringsstoffer, noe som kan påvirke avføringskvaliteten. Dette produktet er utviklet for å støtte mage/tarmhelsen til hunder med et følsomt fordøyelsessystem.

PRO BIFIDUS
Inneholder er en naturlig kilde til prebiotika, som beviselig øker mengden av bifidobakterier for en bedre balanse i tarmens mikroflora, og bidrar til å nære tarmens celler for en sunnere fordøyelseskanal.

PRO DIGEST
Inneholder spesifikke ingredienser, som egg, leire og en spesiell kombinasjon av fiber, for å støtte mage/tarmhelsen og fremme en god avføringskvalitet hos hunder med en mer sensitiv fordøyelse.

SKIN AND COAT
Essensielle næringsstoffer, som Omega-3 og 6 fettsyrer, bidrar til å støtte en sunn hud og blank pels som hjelper hunden til å beskytte seg mot miljømessige påvirkninger.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER
Lam (19%), mais, tørret fjærkre, mais gryn, ris (8%), animaliskt fettstoff, tørret roesnitter, soyamel, hydrolysat, maisglutenmel, tørret egg, mineraler, fiskeolie.