Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Adult All Size Performance OPTIPOWER 14 kg

Pris: 889,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Aktive voksne hunder (over 1 år) av alle raser og størrelser.

Purina Pro Plan Adult All Size Performance OPTIPOWER er utviklet for å imøtekomme de høyere energibehovene til hunder som gjennomgår krevende utholdenhetstrening/arbeid eller andre intense fysiske aktiviteter. Etter omfattende forskning har vi utviklet dette produktet for å imøtekomme de spesifikke behov til meget aktive og hardt arbeidende hunder og å fremme økt utholdenhet. Purina Pro Plan Adult All Size Performance OPTIPOWER sørger for ernæringsmessig støtte under lange perioder med fysisk aktivitet, og bidrar til å forsinke trøtthetsutbruddet.

INCREASED ENDURANCE
Høye nivåer av proteiner forbedrer oksygenmetabolismen til arbeidende hunder. Din hund vil bruke fett mer effektivt under lange arbeidsøkter som hjelper til med å utsette trøtthetsutbruddet.

MUSCLE RECOVERY
Hjelper til med å erstatte aminosyrene som brukes under trening og arbeid, for å bidra til rask restitusjon av muskelmassen.

STRONG IMMUNE SYSTEM
Med vitale antioksidanter som hjelper til med å beskytte mot frie radikaler, som produseres på grunn av økt oksygenomsetning hos arbeidende hunder.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER
Kylling (15 %), Hvete, Dehydrert fjørfeprotein, Mais, Ris (9 %), Tørket betemasse, Soyamel, Hydrolysat, Maisglutenmel, Maiskorn, Hveteglutenmel, Mineraler, Fiskeolje, Animalsk fett.