Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Sensitive Skin OPTIDERMA 14 kg

Pris: 829,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Eldre hunder (over 7 år) av mellomstore, store og meget store raser (voksenvekt over 11 kg) med ømfintlig hud.

Komplett fôr til sensitive senior hunder.

PRODUKTINFORMASJON
Purina Pro Plan Adult 7+ Medium & Large Sensitive Skin OPTIDERMA er spesielt utviklet for hunder som er 7 år og eldre med sensitiv hud. I tillegg til å inneholde en blanding med bestemte nivåer av næringsstoffer tilpasset behovene til senior hunder, er dette produktet utviklet med et begrenset antall proteinkilder*. Dette bidrar til å minimere hudreaksjoner assosiert med fôrintoleranse, og sørger også for bestemte nivåer av næringsstoffer som er essensielle for å støtte en sunn hud og pels.

SENSI DERMA
Med spesifikke nivåer av Omega-3 fettsyrer for å håndtere sensitiv hud. Hjelper til å redusere hudreaksjoner assosiert med fôrintoleranse..

HIGH TOLERANCE FORMULA
Inneholder et begrenset antall proteinkilder som bidrar til å redusere mulige hudreaksjoner hos sensitive senior hunder. *vs. Senior Original

PRO IMMUNE
Med økte nivåer av antioksidanter som støtter det aldrende beskyttelsessystemet, og bidrar til å beskytte mot alderdommens mange utfordringer.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSERLaks* (17%), Ris* (16%), Maisglutenmel*, Dehydrert lakseprotein*, Maisstivelse, Mais*, Soyamel*, Animalsk fett, Mineraler, Tørket betemasse*, Cellulose, Tørket egg*, Soyabønneolje, Hydrolysat, Fiskeolje.
* Proteinkilder