Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Purina Pro Plan Adult 7+ Medium & Large OPTIAGE 3 kg

Pris: 259,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Eldre hunder (over 7 år) av mellomstore, store og meget store raser (voksenvekt over 11 kg).

Komplett fôr til senior hunder.

PRODUKTINFORMASJON
Purina Pro Plan Adult 7+ Medium & Large OPTIAGE er spesielt utviklet for alle hunder som er 7 år og eldre, og inneholder en blanding av næringsstoffer som beviselig forbedrer årvåkenheten, den mentale skarpheten og hjernens funksjon hos aldrende hunder. Dette produktet inneholder en spesiell type fett - mellomlange triglyserider (MCT), som kan anvendes som en viktig energikilde for hundens aldrende hjerne, og hjelper til å gjenopprette en god hjernefunksjon.

ANTI AGE™
Inneholder en eksklusiv blanding av næringsstoffer** som beviselig kan forbedre hundens årvåkenhet og den mentale skarpheten. Dette kan bidra til at din hund blir mer lydhør og oppmerksom mot sine omgivelser, noe som kan resultere i et sterkere bånd mellom dere. *Patentsøkt.

ACTI MOBILITY
Hjelper til med å vedlikeholde en sunn vekt og bevegelighet, som bidrar til at hunden kan være aktiv lengre. Inneholder et spesifikt forhold mellom proteiner og kalorier, samt Omega-3 fettsyrene som støtter leddfunksjonen.

PRO IMMUNE
Forsterkede nivåer av antioksidanter (som vitamin E og C) som støtter det aldrende beskyttelsessystemet, og bidrar til å beskytte mot alderdommens mange utfordringer.

Se alle produkter fra Purina Pro Plan
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER
Kylling (15 %), Dehydrert fjørfeprotein, Hvete, Ris (12 %), Mais, Maisglutenmel, Vegetabilske oljefraksjoner, Tørket betemasse, Soyamel, Hveteglutenmel, Mineraler, Animalsk fett, Fiskeolje, Hydrolysat, Gjær.