Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

PetSafe Kibble Chase Rullende Godbitdispenser

Pris: 519,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

PetSafe Kibble Chase Rullende Godbitdispenser er en morsom og aktiv leke som også kan brukes som en langsom matdispenser, spesielt for hunder som sluker maten fort.

PetSafe Kibble Chase Rullende Godbitdispenser er en interaktiv hundeleke som stimulerer til lek og er laget i et robust plastikk materiale. Fyll leken med godbiter og skru den på! Dispenseren ruller rundt på gulvet i et tilfeldig mønster og slipper godbiter underveis. Dispenseren er et perfekt alternativ til bruk for foring av mat, spesielt for hunder som sluker maten. Gummihjul gjør at den ruller godt og rolig på de fleste underlag innendørs. Denne leken er perfekt for både lekestund og foringsstund. 

  • Holder hunden interessert - oppfordrer til lek og aktivitet med belønning/godbiter underveis. 
  • Langsom mating - Justerbar åpning lar deg kontrollere hvor fort maten skal slippes. Holder opp til en halv kopp med tørrfor eller godbiter. 
  • Kvalitetsmateriale - Laget i robust og holdbart plastikkmateriale. Gummihjul som går på de fleste underlag inndendørs. 
  • Sleep-mode - Slår seg av etter 10 minutter, men vil starte igjen om den dultes borti. Trenger 3x AA batterier (ikke inkludert) 
Se alle produkter fra PetSafe