Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Petcube Bites 2 Lite Kjæledyrkamera

Pris: 1 999,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Petcube Bites 2 Lite lar deg holde kjæledyret ditt med selskap, selv når du er bortreist. Med 1080p HD-video, nattsyn, toveis lyd og en innebygd matdispenser kan du både se, snakke og belønne din bestevenn.

Petcube Bites 2 Lite gjør det mulig for deg å være nærmere din firebeinte venn når du er bortreist. 1080p HD-video og nattsyn gir deg et klart bilde over hva som foregår på rommet ditt, selv når det er mørkt. Du kan også snakke med og høre kjæledyret takket være et toveis lydsystem med naturtro lyd. Den innebygde godbitdispenseren er praktisk når kjæledyret fortjener en belønning for god oppførsel, eller når du vil lette på separasjonsangsten.

1080p HD-video
Kameraet gir deg livestrømming I 1080p HD-oppløsning med 160° bred synsvinkel, slik at du får full oversikt over hele rommet. Du kan også zoome inn og ta en nærmere titt med 8 x digital zoom. Nattsyn-funksjonen gjør at dufår med deg hva som skjer på nattestid.

Toveis lyd
Hils på kjæledyret ditt og trøst det med lyden av stemmen din når det savner oppmerksomhet. Du kan også gripe inn hvis dyret blir i overkant eventyrlig etter en lang dag på egenhånd.

Godbitdispenser
Belønn kjæledyret via fjernstyring på smarttelefonen. Still inn distanse og mengde for godbitene som skal skytes ut. Du kan også bruke automatisk modus og holde dyret underholdt for en stund.

Bevegelses- og lydsensor
Takket være lydgjenkjenning av lyder som bjeffing og mjauing, samt muligheten til å skille lyder mellom dyr og mennesker, kan du motta varsler dersom noe ikke stemmer mens du er bortreist.

Petcube Care
Med Petcube Care-tjenesten kan du motta flere funksjoner som videohistorikk og smarte varsler.

Skylagring
Skye tilbyr en trygg lagringsplass for 30-sekunders videoer av dine kjæledyr, beskyttet og kryptert for ekstra sikkerhet.

Innhold i esken :

  • USB-C-kabel på 10 fot (tilsvarer 3,048 meter).
  • 5V/2A 110/240 US-strømadapter
  • Startguide
  • To poser med Welness-godbiter til hunder
  • Monteringsguide

Dimensjoner

Vekt (g) 1100
Høyde (ink. emballasje) 26,8 cm
Bredde (ink. emballasje) 14,5 cm
Dybde (ink. emballasje) 78,0 mm
Vekt ink. emballasje 1,3 kg

 

Se alle produkter fra Petcube