Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Orijen Dog Treats Original 42,5g

Pris: 79,-
5 for 4

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Orijen Dog Treats Original frysetørkede godbiter til hunder er en smakfull og næringsrik munnfull for kjæledyret ditt av 100% kjøtt!

Orijen Dog Treats Original er frysetørkede godbiter fylt med fersk kylling og kalkun som er oppdrettet naturlig på lokale præriegårder. I tillegg finner du deilig og fersk piltannflyndre viltfanget fra nordlige Vancouver Island. Frysetørking av kjøtt er en førsteklasses teknikk som sørger for at råvarene beholder både ferskheten og de naturlige ingrediensenes næringsinnhold - for ikke å snakke om smaken!

Orijen sine kjøkken spesialiserer seg på å lage frysetørkede godbiter. De ferske ingrediensene straksfryses ved å utsettes for ekstremt lave temperaturer (-51° C). Denne behandlingen låser inne og bevarer ingrediensenes næringsstoffer. Deretter omdanner en 18-timers frysetørkingprosess forsiktig det frosne vannet i ingrediensene til isdamp uten å skape væske. Dette betyr at det bare er vannet som fjernes fra deres ferske ingredienser, som og etterlater all smaken og næringen i konsentrert form. Dette skaper en smakopplevelse hunden din vil elske!


Orijen Dog Treats Original frysetørkede godbiter

  • 100% kjøtt
  • Frysetørket for å bevare smak, næring og ferskhet
  • Med kylling, kalkun og piltannflyndre
  • Smakfullt og næringsrikt

 

Husk å alltid sørge for at hunden din har rent vann tilgjengelig til enhver tid! 

Se alle produkter fra Orijen
Innhold og ingredienser

INGREDIENSER: Fersk kyllinglever (30%), Fersk kalkunlever (30%), Fersk kylling (18%), fersk kalkun (18%), fersk arrowtooth flyndre (4%). Råprotein 45%, fettinnhold 35%, råfiber 1%, fuktighet 5%.