Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Orijen Cat Treats Six Fish 35g

Pris: 79,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Orijen Cat treat Six Fish er en godbit for katt som består av 100% villfanget og bærekraftig rå fisk av seks sorter.

Disse smakfulle godbitene av 100% rå og frysetørket fisk er fullpakket med protein som gjør det til en næringsbombe du kan belønne katten din med! Orijen har utviklet et konsept de kaller Whole Prey, som har som mål å etterligne kattens naturlige diett i det ville. Dette innebærer å bruke flere ulike dyr når Orijen komponerer et nytt fôr eller en ny type godbit. Å benytte seks ulike fiskesorter i én og samme godbit, sørger du for at katten får et balansert næringsinnhold. Dessuten er det avgjørende å bruke hele dyret etter slakt for å simulere dyrenes biologiske kosthold best mulig, derfor inkluderer Orijen organer og brusk i maten og ikke bare rent kjøtt. Best av alt vil denne sammensetningen ende opp med en utrolig smakfull godbit katten din kommer til å elske! 

Orijen Cat Treats er frysetørket på en skånsom måte for å bevare all næring og smak i de ferske ingrediensene. Ingen konserveringsmidler er tilsatt og råvarene er aldri blitt opphetet. De frysetørkes omgående ved leveranse til Orijens kjøkken i Kentucky og bevarer derfor den naturlige smaken og all nytten. 

Dette er virkelig en godbit katten din vil elske!


Orijen Cat Treats Six Fish frysetørkede godbiter

  • 100% rå fisk fra seks sorter
  • Alltid villfanget og bærekraftig
  • Høyt proteinnivå
  • Etterligner kattens naturlige kosthold
  • Whole prey-prinsippet
  • Svært smakfull godbit
  • Frysetørket for ultimat konservering av smak og næring
Se alle produkter fra Orijen
Innhold og ingredienser

Sammensetning
Hel makrell fra atlanterhavet, flyndre, breiflabb, hel sild fra atlanterhavet, akadiansk uer, lysing, en miks av tocoferoler (konservering) 

Næringsinnhold
Råprotein (min): 55%
Råfett (min): 15%
Råfiber (max): 1%
Fuktighet (max): 2%

Godbiter bør ikke overskride 10% av kattens daglige matinntak. Husk å alltid sørge for at katten har rent vann tilgjengelig til enhver tid!