Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Orijen Cat Treats Romney Lamb 35g

Pris: 79,-
63,-
-20%

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Orijen Cat Treats Romney Lamb passer til katter i alle livsstadier og størrelser og er effektivt frysetørket for å bevare næringsinnhold og smak.

Disse deilige og eksklusive godbitene inneholder 100% rått kjøtt fra ranchoppdrettede lam — alt leveres ferskt til Orijens kjøkken i Kentucky der de frysetørkes med flytende nitrogen. På denne måten unngås varmebehandling av råvarene og alle de gode stoffene og autentiske ingrediensene blir bevart. Orijen Cat Ttreats Romney Lamb følger selskapets egne Whole Prey-konsept slik at du kan gi katten din et næringsrikt godteri med en fantastisk smak.Konseptet går ut på å gi katten en så tilnærmet lik diett som katten ville hatt ute i naturen som mulig. Dette innebærer blant annet at hele dyret skal brukes, også organer og brusk! På denne måten er du sikker på at katten får i seg et optimalt innhold av næring samtidig som at det smaker helt fantastisk! 

Orijen Cat Treats er skånsomt frysetørket for å bevare all næring og smak i de ferske ingrediensene. Ingen konserveringsmidler er tilsatte og råvarene er aldri blitt opphetet. De frysetørkes omgående ved leveranse til Orijens kjøkken og bevarer derfor den naturlige smaken og all nytten. 

Et godteri katten din vil elske!


Orijen Cat Treats Romney Lamb frysetørkede godbiter

  • Frysetørkede godbiter
  • 100% kjøtt
  • Svært smakfullt
  • Svært næringsrikt
Se alle produkter fra Orijen
Innhold og ingredienser

SAMMENSETNING
Rå lammelever (55%), rått lammekjøtt (35%), rå lammevom (10%)


Næringsinnhold
Råprotein (min): 40%
Råfett (min): 40%
Råfiber (max): 1%
Fuktighet (max): 5%


Kcal per 100 g: 525.5

Kcal per godbit: 1


Fôrveiledning
Overvekt er et anerkjent problem blant katter, og for mye mat er en stor grunn til dette. Derfor bør du passe på hvor mye mat katten får og hvor mange kalorier maten du gir den inneholder. Godbiter bør ikke overskrive 10% av kattens daglige matinntak. En enkel måte å få oversikt over hvor mye kalorier 10% innebærer er å se på hvor mye kalorier maten til katten inneholder. For eksempel dersom du mater en katt på fire kilo med cirka 65 gram med Orijen Cat & Kitten tørrfôr hver dag, vil dette tilsvare 270 kcal. I denne situasjonen kan du gi katten din rundt 27 godbiter hver dag. 

Husk å alltid sørge for at katten har tilgang til rent vann til enhver tid!