Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Orijen Cat Treats Regional Red 35g

Pris: 99,-
Utsolgt
Produktbeskrivelse

Orijen Cat Treats Regional Red er en smakfull og eksklusiv godbit som etterligner katters optimale kosthold ute i naturen.

Disse godbitene fra Orijen inneholder 100% rått og frysetørket kjøtt fra gårdsoppdrettet bison, villsvin, lam og geit. Alt leveres ferskt og følger Orijens Whole Prey-prinsipper slik at du kan gi katten din et næringsrikt godteri med en fantastisk smak. Whole prey-konseptet går ut på å bruke en god balanse av flere typer dyr når et fôr blir komponert. I tillegg benyttes hele dyret slik som organer og brusk. På denne måten etterlignes kattens naturlige og optimale diett i det fri og gjør Orijen til et smart valg for katten din! 

Orijen Cat Treats er frysetørket skånsomt gjennom "flash freezing" med flytende nitgrogen på -60 grader for å bevare all næring og smak i de ferske ingrediensene. Ingen konserveringsmidler er tilsatte og råvarene er aldri blitt opphetet. De frysetørkes omgående ved leveranse til Orijens kjøkken i Kentucky og bevarer derfor den naturlige smaken og all nytten. 

Et godteri katten din vil elske!


Orijen Cat Treats Regional Red frysetørkede godbiter

  • 100% rått kjøtt
  • Produsert i Kentucky med ferske råvarer
  • Whole prey-konseptet
  • En fin balanse mellom ulike dyr
  • Etterligner kattens naturlige diett
  • Frysetørket for å bevare næringsinnhold og smak
Se alle produkter fra Orijen
Innhold og ingredienser

SAMMENSETNING
Okselever, lammelever, villsvinlever, geitelever, geitenyre, geitekalun, oksenyre, oksekalun, lammenyre, lammekalun, en miks av tokoferoler


Næringsinnhold:
Råprotein (min): 40%
Råfett (min): 40%
Råfiber (max): 1%
Fuktighet (max): 2%


Kcal per 100 g: 525.5

Kcal per godbit: 1


Fôrveiledning
Overvekt er et anerkjent problem blant katter, og for mye mat er en stor grunn til dette. Derfor bør du passe på hvor mye mat katten får og hvor mange kalorier maten du gir den inneholder. Godbiter bør ikke overskrive 10% av kattens daglige matinntak. En enkel måte å få oversikt over hvor mye kalorier 10% innebærer er å se på hvor mye kalorier maten til katten inneholder. For eksempel dersom du mater en katt på fire kilo med cirka 65 gram med Orijen Cat & Kitten tørrfôr hver dag, vil dette tilsvare 270 kcal. I denne situasjonen kan du gi katten din rundt 27 godbiter hver dag. 

Husk å alltid sørge for at katten har tilgang til rent vann til enhver tid!