Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Buster Oppgave Aktivitetsmatte Konvolutt Nivå 2

Pris: 129,-

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Konvolutten er en level 2 oppgave. Buster ActivityMat er et nytt og innovativt aktivitetsleketøy til hunden.

BUSTER Aktivitetsmatte oppgave Konvolutt er en Nivå 2 utfordring som brukes sammen med Buster aktivitetsmatte og valgfrie godbiter (selges separat). Produktet er utformet i slitesterkt nylon, som enkelt lar seg rengjøre med varmt vann og såpe. (skal ikke i tørketrommel).  

De ulike oppgavene festes til matten ved hjelp av den praktiske knappemekanismen som enkelt lar deg velge hvilke utfordringer som presenteres for hunden. Utfordringene varierer i kompleksitet fra Nivå 1 til nivå 3, og byr på en bred variasjon av oppgaver som stimulerer og aktiviserer hunden.

Buster Aktivitetsmatte ble designet i Danmark av Marianne Haller Vesterholdt for a skape interaktiv lek med hennes miniatyr schnauzer Ludwig da han ble for smart for tradisjonelle aktivitetsleker. Matten er anbefalt av hundepsykolog Anders Hallgren. 

Øvrige produkter til Aktivtetsmatten består av enkelt oppgaver i ulike vanskelighetsgrader, aktivitetsmatte sartsett, matte uten oppgaver, samt en praktisk bæreveske for enkel transport og oppbevaring.

Se alle produkter fra Buster