Auto-påfyll

Velg Auto-påfyll for en enklere hverdag og spar samtidig penger. Vi gir deg nemlig hver 10. sekk gratis*

Hele idéen til Dyrekassen.no kom til oss fordi vi var grundig lei av å gå tom for dyremat. Det skjer jo alltid når det ikke passer. Når dyrebutikken er stengt eller når man nettopp har kommet hjem fra jobb. Spørsmålet vi måtte stille oss var: Det må vel finnes en bedre løsning? Det gjorde det ikke.

Derfor utviklet vi vår Autopåfyll-løsning, slik at du og alle andre med hund og katt slipper å gå tom for fôr igjen.

*Forutsetter kjøp av samme merke og størrelse. Ved valg av nye merker og størrelser opprettes det nye bonuskort. Du mister selvsagt ikke de bonuskortene eller stemplene du allerede har.

Hvorfor våre kunder elsker auto-påfyll:

  • Ingen bindingstid
  • Få påfyll akkurat når du trenger det – gå aldri tom for fôr igjen
  • Hopp over leveringer så ofte du vil
  • Legg til eller fjerne produkter så ofte du vil
  • Styr alt selv på Mine Sider
  • Som auto-påfyll-kunde får du hver 10. Sekk gratis*

Ingen bindingstid

Vår auto-påfyll-løsning har ingen bindingstid og du kan enkelt hoppe over en bestilling, endre leveringsfrekvens eller tilpasse din leveringsplan på Mine Sider.

Gjør alle endringer enkelt på mine sider

På Mine Sider kan du i tillegg endre og legge til produkter i dyrekassen din. Siste frist for å legge inn endringer på auto-påfyll-leveransen er fem dager før levering.

Legg til produkter du ikke ønsker på auto-påfyll

Fôr, snacks, kosttilskudd, hundeposer og andre produkter man går tom for over tid, er perfekte produkter for auto-påfyll. Andre produkter som utstyr og bur egner seg ofte bedre til engangskjøp. På Mine sider kan du enkelt velge hvilke produkter du ønsker auto-påfyll av og hvilke du bare ønsker å kjøpe som engangskjøp.

Lurer du på noe om auto-påfyll?

Ta gjerne kontakt med oss på post@dyrekassen.no så hjelper vi deg gjerne. Enten det dreier seg om spørsmål om auto-påfyll, hjelp til å sette opp din første leveranse eller du trenger råd rundt leveringsfrekvens eller hvilket fôr som passer best for ditt kjæledyr.