Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Monster Våtfôr til katt med Biff 100 g

Pris: 29,-
Pris: 26,-
-10%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Monster Våtfôr til katt med Biff er et kjøtt- og proteinrikt kattefôr med kun naturlige ingredienser appetittvekkende oksekjøtt.

Katter trenger både næringsrikt kjøtt og væske for å føle seg bra. Men spør du katten din, vil den si at smaken er aller viktigst. Vet du hva som er så bra? Monster våtfôr er et komplett måltid som både er næringsrikt og apetikkvekkende. Prøv det, å la finsmakeren avgjøre!

Monster kattemat med storfekjøtt er et næringsrikt, velsmakende og komplett måltid. Oppskriften til våtfôret er utviklet i Sverige med fokus på nordiske forhold og har nøye utvalgte ingredienser fra EU.

Monster Våtfôr til katt med Biff inneholder storfekjøtt som er en super kilde til høykvalitetsprotein. Omega-3 fettsyrene EPA og DHA som finnes i lakseoljen er spesielt viktige for hjerte, hjerne, øyne og nervesystemet. Omega 3-fettsyrene bidrar også til å støtte leddbrusken.

Våtfôret er garantert fri for gluten, uten tilsatt sukker og og andre unødvendige tilsetningsstoffer. Oppskrifter uten gluten kan ofte være snillere mot mage, hud og pels samt minimere risiko for forekomst av matsensitivitet og intoleranser.

Monster Cat Adult Single Protein Beef

  • Smakfullt våtfôr til katt i paté
  • Storfe som eneste proteinkilde
  • Glutenfri og fremstilt uten hvete. Glutenfrie oppskrifter er ofte snillere mot mage, hud og pels samt minimerer risikoen for forekomst av hudirritasjon, sensitiviteter og intoleranser.
  • Uten tilsatt sukker og kunstige tilsetningsstoffer
  • Komplett måltid - server alene eller sammen med tørrfôr for mer variasjon
  • Ernæring av høy kvalitet
  • Utviklet i Sverige med europeiske råvarer
     

Husk at alle katter er forskjellige, og din katt kan spise mer eller mindre enn angitt mengde på boksen avhengig av alder og aktivitetsnivå.

Se alle produkter fra Monster
Innhold og ingredienser

Ingredienser:
Storfekjøtt 50 % (hjerte, lunge, kjøtt, lever), mineraler, lakseolje, fermentert ris.

Tilsetningsstoffer: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, Vit. E 60 mg, sink (som sinksulfat monohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfat monohydrat) 3 mg, kopper (som koppersulfat pentahydrat) 1 mg, jod (som vannfri kalsiumjodat) 0,5 mg.

Analytiske bestanddeler: Væske: 80%, Råprotein: 9%, Råfett: 6%, Råfiber: 0,2%, Råaske: 2%.