Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Monster Våtfôr til katt med And og Viltkjøtt 100 g

Pris: 19,-
Pris: 17,-
-10%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Monster Våtfôr til katt med And og Viltkjøtt er et naturlig og næringsrikt kattefôr med and, hjort og rådyr. Inneholder nyttige proteiner, jern og sunne fettsyrer.

Katter trenger både næringsrikt fôr og kjøtt for å føle seg bra - Men spør du katten din, vil den helt klart si at smaken er aller viktigst. Vet du hva som er så bra? Våtfôret til Monster er både sunt, næringsrikt og appetittvekkende. Prøv det, å la finsmakeren avgjøre!

Monster kattemat med and og viltkjøtt er et næringsrikt, velsmakende og komplett måltid. Oppskriften til våtfôret er utviklet i Sverige med fokus på nordiske forhold og har nøye utvalgte ingredienser fra Europa.

Monster Våtfôr inneholder viltkjøtt fra hjort og rådyr som gir god smak og nyttig protein og jern. And er en utmerket kilde til høykvalitets proteiner og sunne fettsyrer. Fôret er tilsatt lakseolje med Omega-3 fettsyrene EPA og DHA som er spesielt viktige for hjerte, hjerne, øyne og nervesystemet.

Våtfôret garantert fri for gluten, uten tilsatt sukker og og andre unødvendige tilsetningsstoffer. Fôr uten gluten kan være snillere mot mage, hud og pels og minimere risiko for forekomst av hudirritasjon, matsensitivitet og intoleranser.

Monster Multiprotein Våtfôr til katt med And og Hjort

  • Smakfullt våtfôr til katt i paté
  • Hjort og rådyr: proteinkilder som er inspirert av den nordiske naturen. Gir god smak samt nyttig proteiner og jern
  • Glutenfritt og uten hvete - Ofte snillere mot mage, hud og pels. Minimerer risikoen for forekomst av sensitiviteter og intoleranser
  • Komplett måltid - server alene eller blandet med tørrfôr for økt appetitt
  • Inneholder Omega-3 fettsyrene EPA og DHA med en rekke fordeler
  • Ernæring av høy kvalitet
  • Utviklet i Sverige med europeiske råvarer

Husk at alle katter er forskjellige, og din katt kan spise mer eller mindre enn angitt mengde på boksen avhengig av alder og aktivitetsnivå.

Se alle produkter fra Monster
Innhold og ingredienser

Ingredienser:
And 35% (kjøtt, lever), viltkjøtt 15 % (kronhjort, rådyr), mineraler, lakseolje, fermentert ris.

Tilsetningsstoffer: Vit. D3 127 IU, taurin 1500 mg, Vit. E 60 mg, sink (som sinksulfat monohydrat) 15 mg, mangan (som mangansulfat monohydrat) 3 mg, kopper (som koppersulfat pentahydrat) 1mg, jod (som vannfri kalsiumjodat) 0,5 mg.

Analytiske bestanddeler: Væske: 80%, Råprotein: 9%, Råfett: 7%, Råfiber: 0,2%, Råaske: 2%.