Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Monster Puppy Våtfôr til Valp med Kylling 400 g

Pris: 39,-
Pris: 35,-
-10%
Spar penger med auto-påfyll!
Velg enkelt auto-påfyll i kassen og spar penger på hver leveranse

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Næringsrikt valpefôr med kylling, storfe og gulrøtter for å sette en gullkant på hverdagen. Uten korn og kunstige tilsetningsstoffer.

Alle hunder liker et godt måltid. Spør du valpen din hva den vil ha å spise, vil den tenke 100% på god smak. Da er det nemlig veldig bra at oppskriftene fra Monster både er basert på en god smak i tillegg til å ha et rikt næringsinnhold. Monster blir produsert i Sverige og ingrediensene i fôret blir nøye utvalgt fra gode forhold rundt i Europa. 

Monster Puppy Våtfôr til Valp med Kylling er et komplett måltid, men vi anbefaler å ikke å kun fôre med våtfôr over tid. Dette måltidet kan serveres alene for å sette litt luksus på hverdagen - eller du kan blande det med tørrfôret for økt matlyst. Våtfôret er kornfritt, uten sukker og unødvendige tilsetningsstoffer. Det rene kjøttet kylling og storfe er utmerkede kilder til proteiner av høy kvalitet som sørger for at valpen får nok krefter til å utforske verden.

Monster Puppy Våtfôr for Valp med Kylling

  • Smakfullt våtfôr til valp i paté 
  • Server alene eller bland litt våtfôr sammen med tørrfôret for økt matlyst
  • Utviklet i Sverige med nøye utvalgte europeiske ingredienser
  • Høykvalitets protein - Med kylling og storfe
  • Gulrøtter - Inneholder vitaminene  A, B, B1, B6, C, D og K, som alle favoriserer immunforsvaret. De har også karotenoider, mineraler, fosfor, kalsium, natrium, kalium og klor.
  • Eggeskallpulver - God kilde til kalsium
  • Uten korn - Snillere for magen 
  • Naturlige ingredienser - Uten kunstige tilsetningsstoffer
Se alle produkter fra Monster
Innhold og ingredienser

Ingredienser: Kylling 41 % (kjøtt, hjerte, lever), storfekjøtt 30 % (lunge, nyre), gulrøtter, mineraler, linfrøolje, eggeskallpulver (kilde til kalsium), sjøgressmel.

Næringsinnhold:
Væske: 77 %
Råprotein: 11 %
Råfett: 6,5 %
Råfiber: 1 %
Råaske: 3 %

Tilsatte næringsstoffer:
Vit. D3 142 IU, sink (som sinksulfat monohydrat) 24mg, jern (som jernsulfat monohydrat) 20,4mg, kopper (som koppersulfat pentahydrat) 2,4 mg, mangan (som mangansulfat monohydrat) 1,8mg