Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Labb Tørrfôr til Katt Sterilisert 10 kg

Pris: 419,-
Velg variant
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Labb Tørrfôr til Katt Sterilisert er et fullfôr med spesielt tilpasset næring for steriliserte og kastrerte katter.

Labb Katt Sterilisert har et nærings- og energiinnhold spesielt utviklet til voksne steriliserte og kastrerte katter. Fôret har et tilpasset proteininnhold, men med høy fordøyelighet og biologisk verdi, reduseres faren for å nyre- og urinveislidelser grunnet overskuddsnitrogen og høy pH i urinen.

Labb Katt Sterilisert er også tilsatt frukto-oligosakkarider fra vegetabilske fibre som hjelper kattens fordøyelse og beta-glukaner fra gjær for en bedre generell helse. Fôret inneholder naturlig glukosamin fra raudåte, kondroitin fra kylling og laks, samt kalsium fra eggeskall som bidrar til å styrke kattens ledd og bein. En stor andel av det animalske proteinet i fôret er hydrolysert.

Labb Katt Sterilisert inneholder et godt og velsmakende fett fra animalske og marine kilder som katten ikke bare vil elske smaken av, men det vil også tilføre katten livsviktige Omega-fettsyrer og vitaminer. Omega-fettsyrer er et svært viktig tilskudd for å opprettholde frisk hjerne- og hjertefunksjon, godt syn og smidige ledd. I tillegg booster Omega-fettsyrer immunsystemet og kan forebygge diabetes, allergier og generelt kroniske sykdommer. Fôret inneholder i tillegg Taurin som er helt nødvendig for synet, nervene, hjertet og fettstoffskiftet. Det er svært viktig at katten får det i seg via fôret fordi de ikke klarer å produsere det selv.

Labb Tørrfôr for steriliserte og kastrerte katter

  • Komplett tørrfôr til voksne, kastrerte og steriliserte katter
  • Reduserer faren for nyre - og urinveislidelser
  • Gir en sunn og god fordøyelse
  • Inneholder Omega-fettsyrer og Taurin som er livsnødvendige for katten
  • Styrker skjelettet
  • Rikt på vitaminer, aminosyrer og mineraler
  • Gir en skinnende pels og en sunn hud

Fôringsveiledning:
Server riktig mengde mat (se tabell bak på fôrpakken) i en fôrskål. Husk at katten din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer.NB! Hold posen godt lukket på et kjølig og tørt sted, over bakkenivå og unngå direkte sollys. Beskytt mot fukt.

Se alle produkter fra Labb
Innhold og ingredienser

Næringsinnhold
Energi, omsettelig pr. kg (NRC 2006/FEDIAF 2019) 3949 kcal

Ingredienser:
Tørket animalsk protein av kylling, Hvete, Maisgluten, Ris, Ertestivelse, Mais, Fiskemel av laks, Animalsk fett av kylling, Sukkerbetefiber, Hydrolysert protein fra kyllinglever, Lakseolje, Ølgjær, Kaliumkarbonat, Frukto-oligosakkarider, Natriumklorid, Kalsiumkarbonat, Glukosamin ( Kitosamin), Gjærprodukt (MacroGard™)

Næringsstoffer
Protein 32,00 %
Fett 13,00 %
Fiber 2,0 %
Kostfiber 14,3 %
NFE (karbohydrater minus fiber) 42,6 %
Vann 5,0 %

Mineraler
Aske 5,4 %
Kalsium 0,9 %
Fosfor 0,8 %
Natrium 0,30 %
Magnesium 0,09%
Kopper (tilsatt) 22 mg/kg
Selen 0,45 mg/kg
Sink (tilsatt) 200 mg/kg
Jern (tilsatt) 200 mg/kg
Jod (tilsatt) 3,0 mg/kg

Aminosyrer
Arginin 2,23 %
Lysin 2,30 %
Methionin 0,74 %
Methionin og Cystein 1,26 %
Treonin 1,48 %
Taurin 0,53 %

Fettsyrer
Omega-6/omega-3 3,3
EPA (C 20:5) + DHA (C 20:6) 4,1 g/kg
Linolsyre 2,2 g/kg