Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Labb Tørrfôr Sensitiv Mellomstore og store hunderaser 15 kg

Pris: 489,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Labb Tørrfôr Sensitiv Mellomstore og store hunderaser er et hundefôr som egner seg godt sensitive hunder av mellomstore og store raser over 15 kg.

Labb Tørrfôr Sensitiv er et fullfôr spesielt utviklet til den sensitive hundemagen og har et lite innhold av vanlige allergener og intoleranser, samt ingredienser som kan forårsake det. Fôret egner seg godt til hunder med en trøblete mage eller hudirritasjoner. 

Labb Tørrfôr Sensitiv er helt fritt for hvete og inneholder frukto-oligosakkarider fra vegetabilske fibre for en bedre fordøyelse og betaglukaner fra gjær for hundens generelle helse. Med laks og kylling som ingredienser er fôret rikt på animalske proteiner og kondroitin, som sammen med kalsium fra tilsatt eggeskall bidrar til å styrke bein og ledd.

Hundefôret inneholder et velsmakende animalsk og marint fett som tilfører hunden essensielle omega-3 fettsyrer som EPA og DHA. Dette kombinert med et ideelt forhold mellom omega-3 og omega-6 fettsyrer og et høyt innhold av vitamin E, bidrar til hundens ledd, hud, pels og generelle helse.

Labb Sensitiv Mellomstore og store hunderaser

 • Lavt innhold av allergener og stoffer som kan gi allergier og intoleranser
 • Skånsomt for magen
 • Bra for fordøyelsen og hudirritasjoner
 • Styrker ledd og bidrar til en smidigere og lettere bevegelighet
 • Fôrkuler tilpasset mellomstore og store hunder
 • Høyt innhold av proteiner
 • Rikt på vitaminer og mineraler
 • Glutenfritt
 • Inneholder livsviktige Omega-fettsyrer
 • Bidrar til en blank og skinnende pels
 • Minsker risiko for hjerte- og karsykdommer

Fôringsveiledning: 
Server riktig mengde mat (se tabell bak fôret for veiledning) i en fôrskål. Husk at hunden din alltid må ha rikelig med kjølig, rent vann som er lett tilgjengelig. Ta i betraktning at mengdene vist i veiledningstabellen vil variere avhengig av vekt, fysisk aktivitetsnivå osv. Hvis det foretas noen endring i fôring, må det være gradvis over 4 eller 5 dager for å unngå forekomst av tarmsykdommer.NB! Hold posen godt lukket på et kjølig og tørt sted, over bakkenivå og unngå direkte sollys. Beskytt mot fukt.

Se alle produkter fra Labb
Innhold og ingredienser

Sammensetning: Tørket animalsk protein av kylling, hydrolysert animalsk protein av kylling, ris, mais, animalsk fett av kylling, ertestivelse, hydrolysert marint protein av laks, tørket marint protein av fisk, lignincellulose (FKA), erteskall (FKRA), fiskeolje, sukkerbetefiber, eggeskall, frukto-oligosakkarider fra sukkerbeter, natriumklorid, betaglukaner fra gjær.

Energi, omsettelig pr. kg (NRC 2006/FEDIAF 2019) 4054 kcal

Næringsstoffer
Protein 25,00 %
Fett 18,00 %
Fiber 2,3 %
Kostfiber 11,5 %
NFE (karbohydrater minus fiber) 42,0 %
Vann 6,0 %