Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kurgo Tru-Fit Smart Sele XL

Pris: 599,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Kurgo Tru-Fit Smart Sele er enkel å ta av og på og har fem ulike justeringspunkter som gir en perfekt passform. Et polstret brystparti reduserer press på bryst og luftrør. Passer for korte og lange gåturer.

Kurgo Tru-Fit Smart Sele er laget av et slitesterkt ripstop materiale og tas på over hode og festes med spenner, enkel å ta på og enkel å ta av. Selen er har fem ulike punkter som kan justeres for en perfekt passform og har et polstret brystparti som reduserer press på luftrøret og brystet og er komfortabel å ha på. Perfekt for lange og korte gåturer. 

  • Slitesterkt ripstop materiale. 
  • Fem justerbare punkter. 
  • Feste for hundebånd foran og bak. 
  • 25 cm langt bilbelte for feste i bil. 
  • Vaskes på skånsomt program i vaskemaskinen eller for hånd. Lufttørkes. 

Bruk av hundesele i bil:
Dyr i bil må sikres. Både av hensyn til dyret, men ikke minst av hensyn til personer i bilen. Ved kollisjon vil en usikret hund eller katt kunne treffe personer i bilen og gjøre stor skade både på dyr og menneske. Hunder kan også få panikk etter en kollisjon. Vi anbefaler alltid å bruke krasjtestede bilbur til transport av dyr i bil. Dette er i tråd med NAFs anbefalinger. Dersom det av ulike grunner ikke lar seg gjøre å sikre hunden i bilbur er bruk av sele mye bedre enn ingen sikring. 

Denne selen kommer med en festeanordning til bilbelte. En sikrere løsning er å feste selen direkte i festepunktet med Kurgo Bilsetefeste.

 

Størrelser: 

NB! Mål rundt bryst og nakke for å finne størrelsen på selen. Passformen skal være tettsittende men ikke stramt. 

 

Oversikt over størrelser

Størrelse Bryst (cm) Nakke (cm) Hundens Vekt (kg)
XS 30 - 44  23 - 33  2 - 5 
S 41 - 56  30 - 50  5 - 11 
M 46 - 71  40 - 63  11 - 23 
L 61 - 86  46 - 76  23 - 36 
XL 71 - 112  61 - 89  36 - 50 


 

Kurgo Livstidsgaranti:

Kurgo er stolte av å produsere produkter i høy kvalitet. Det er ingenting som er mer frustrerende å kjøpe et produkt som blir ødelagt. Kurgo garanterer kvaliteten i hele produktets levetid. Skulle det oppstå problemer som følge av produksjonsfeil vil Kurgo erstatte produktet kostnadsfritt. Enkelt og bekymringsfritt!

Se alle produkter fra Kurgo