Kjøp for over 499 kr, få gratis hjemlevering
Se fraktkostnader

Kurgo Tru-Fit Smart Sele XL

Pris: 599,-
Ekspresskjøp

På lager - sendes nå

Produktbeskrivelse

Kurgo Tru-Fit Smart Sele er enkel å ta av og på og har fem ulike justeringspunkter som gir en perfekt passform. Et polstret brystparti reduserer press på bryst og luftrør. Passer for korte og lange gåturer.

Hundeselen er laget av et slitesterkt ripstop materiale og tas på over hode og festes med spenner, enkel å ta på og enkel å ta av. Selen er har fem ulike punkter som kan justeres for en perfekt passform og har et polstret brystparti som reduserer press på luftrøret og brystet og er komfortabel å ha på. Perfekt for lange og korte gåturer. 

Kurgo Tru-Fit Smart Hundesele

  • Slitesterkt ripstop materiale. 
  • Fem justerbare punkter. 
  • Feste for hundebånd foran og bak. 
  • 25 cm langt bilbelte for feste i bil. 
  • Vaskes på skånsomt program i vaskemaskinen eller for hånd. Lufttørkes. 

Bruk av hundesele i bil:
Dyr i bil må sikres. Både av hensyn til dyret, men ikke minst av hensyn til personer i bilen. Ved kollisjon vil en usikret hund eller katt kunne treffe personer i bilen og gjøre stor skade både på dyr og menneske. Hunder kan også få panikk etter en kollisjon. Vi anbefaler alltid å bruke krasjtestede bilbur til transport av dyr i bil. Dette er i tråd med NAFs anbefalinger. Dersom det av ulike grunner ikke lar seg gjøre å sikre hunden i bilbur er bruk av sele mye bedre enn ingen sikring. 

Denne selen kommer med en festeanordning til bilbelte. En sikrere løsning er å feste selen direkte i festepunktet med Kurgo Bilsetefeste.

 

Størrelser: 

NB! Mål rundt bryst og nakke for å finne størrelsen på selen. Passformen skal være tettsittende men ikke stramt. 

 

Oversikt over størrelser

Størrelse Bryst (cm) Nakke (cm) Hundens Vekt (kg)
XS 30 - 44  23 - 33  2 - 5 
S 41 - 56  30 - 50  5 - 11 
M 46 - 71  40 - 63  11 - 23 
L 61 - 86  46 - 76  23 - 36 
XL 71 - 112  61 - 89  36 - 50 


 

Kurgo Livstidsgaranti:

Kurgo er stolte av å produsere produkter i høy kvalitet. Det er ingenting som er mer frustrerende å kjøpe et produkt som blir ødelagt. Kurgo garanterer kvaliteten i hele produktets levetid. Skulle det oppstå problemer som følge av produksjonsfeil vil Kurgo erstatte produktet kostnadsfritt. Enkelt og bekymringsfritt!

Se alle produkter fra Kurgo